PR CUAET
-
Я думаю ви не зрозуміли про що говорила Богдана. Вона не говорила що не можна податися на Гуманітарну без мови, а питалася навіщо людині взагалі гуманітарна, якщо в тої людини всі прекурсори на просту і зрозумілі іміграцію через роботу (в тому числі мова). Але в загальному в гуманітарній програмі володіння мовою це плюс, а не володіння це якраз мінус. І як ви писали потрібна глибока інтеграція, і відповідно без мови шанси гірші. А все тому що програма ця розроблена не для тих в кого мови немає, а хто може все має, і мову, роботу, і родичів, і гроші і тд, але наприклад не може імігрувати через чинники від нього/неї незалежні (наприклад хвороба)
-
Якщо ви вже маєте ПР, ви можете жити де хочете в Канаді Якщо ви подалися на провінційну програму, ви декларуєте наміри жити і працювати в цій провінції. І як мінімум до отримання ПР ці наміри повинні бути непохитними, щоб не втратити номінацію. Після отримання ПР, якщо ваші обставини змінилися, і відповідно змінилися плани/наміри - то це життя - труднощів через це не буде. Єдине в чому можуть бути потенційні проблеми, якщо можна довести що у вас ніколи не було намірів залишатися в тій провінції, і ви це робили чисто заради отримання документів. Але на практиці це довести надзвичайно складно
-
Вище людина питає якщо з мовою проблем немає то навіщо гуманітарна програма виходить з її слів що HC підходить для тих в кого немає мови при тому що одною з вимог є наявність роботи та звʼязків з Канадою що без мови неможливо. Хіба що пенсіонери у яких є діти аое то вже про спонсорство чи супервізу.
-
Дякую!
-
Добрий день, відправили 19 жовтня, отримали довідки вчора, 14 листопада. На сайти пишуть до 6 тижнів строк.
-
А хіба десь написано що якщо мови не знаєш - то треба подаватися на гуманітарну? ) Якщо мови не знаєш, її треба вчити. Це часто не те що хочуть чути, але інших варіантів мало. Мову треба вчити для іміграіції Мову треба вчити для роботи Мову треба вчити для соціалізації Мову треба вчити для асиміляції та адаптації. Без мови перспективи на жаль часто сумні.
-
Добрий день! Чи змогли ви загрузити анкету на сайті ІRCC. Вже 2 день вибиває помилку 😭
-
Я не через сайт, а буду відправляти фізично документи в Мадрид, бо в мене немає електронного індефікатора, щоб зробити це онлайн. От тут все детально розписано, якщо вам фізично треба як і мені замовляти: http://www.mylawyerabroad.com/spain-criminal-record-certification/
-
Підкажіть , ви замовляли через сайт міністерства юстиції Іспанії? Яка там процедура?