PR CUAET
-
Не знаю, реєструвалась минулого тижня, все було нормально
-
Чи вийшло у когось за останні тижні зареєструватися у трекері? Пише шо incorrect or invalid information 😕
-
Перед тим як робити income tax return, я зателефонував до CRA i менi пояснили, що first tax return must be sent by mail. Коли я сам робив звiт, то дуже ретельно поставився до справи, щоб не пропустити вci необхiднi форми, в тому числi Schedule 6, який дае великий бенефiт при певних умовах.
-
Возможно вашу заявку рассмотрели в тот период когда ворк пермит продлевали не всем. Я так же подала первый раз заявку в начале января и в конце января мне одобрили ворк пермит с теми же сроками. После повторной заявки в марте одобрили ворк пермит с новыми сроками в июне. Вы можете попробовать подать заявку ещё раз и объяснить свою ситуацию. В чатах сбрасывали письмо, в котором было написано, что те кому не продлили ворк пермит при подаче заявки до 31 марта могут ещё раз подать заявку.
-
Постанова Кабміну від 23 квітня 2024 р. № 443, саме на неї посилаються в ДП Документ в Європі. І документи на паспорт у чоловіків з резерв + приймають, а про видачу кажуть, що поки рішення не прийняте. Це особисто питала. Наскільки це законно, не знаю, тому намагаюся дізнатися чи це стосується консульств?
-
2-3 місяці. Можливо і більше. Я теж уже 1,5 місяці чекаю 😑
-
Доброго дня .Мене звати Ілона -я професійний-Таргетолог .🎯 Пропоную співпрацю. Допоможу збільшити потік клієнтів для вашого бізнесу . Досвід в рекламних платформ таких як - Facebook Ads , Instagram ,Google Ads , СММ. Комплексний підхід до результату . Працюю в рекламній агенції . Досвід понад 1 рік .😊 Вивела понад 20 Українських бізнесів на закордонний ринок за допомогою цієї реклами . Серед моїх топових клієнтів це:Samsonite,Bezet і тд . Якщо ви би також хотіли вийти на новий рівень доходу . Рада допомогти 🌸
-
Але Вас не просили справку з роботи? Тільки ворк перміт?