PR CUAET
-
Постанова Кабміну від 23 квітня 2024 р. № 443, саме на неї посилаються в ДП Документ в Європі. І документи на паспорт у чоловіків з резерв + приймають, а про видачу кажуть, що поки рішення не прийняте. Це особисто питала. Наскільки це законно, не знаю, тому намагаюся дізнатися чи це стосується консульств?
-
2-3 місяці. Можливо і більше. Я теж уже 1,5 місяці чекаю 😑
-
Доброго дня .Мене звати Ілона -я професійний-Таргетолог .🎯 Пропоную співпрацю. Допоможу збільшити потік клієнтів для вашого бізнесу . Досвід в рекламних платформ таких як - Facebook Ads , Instagram ,Google Ads , СММ. Комплексний підхід до результату . Працюю в рекламній агенції . Досвід понад 1 рік .😊 Вивела понад 20 Українських бізнесів на закордонний ринок за допомогою цієї реклами . Серед моїх топових клієнтів це:Samsonite,Bezet і тд . Якщо ви би також хотіли вийти на новий рівень доходу . Рада допомогти 🌸
-
Але Вас не просили справку з роботи? Тільки ворк перміт?
-
Вітаю. Підкажіть, будь-ласка, міграційного консультанта україномовного по програмам США
-
Подзвоніть в консульство і скажіть що потрібно довідка, і вони вам дадуть пошту куди написати
-
Та же самая проблема, уже месяц
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если кто знает, после подачи на ПР пришло письмо з запросом об оплате биометрии, оплатил. И квитанцию нужно загрузить в личный кабинет IRCC, в течении 7 дней. Пока разобрался, что этот лк нужно создать, потом связать заявку с лк, теперь не могу никак загрузить эту квитанцию, написано, что никакие дополнительные документы не требуются и нет активной кнопки, которую можно нажать, чтобы что-то загрузить. И в моей личной информации написано что биометрия не требуется, и что моя биометрия действует до 31 года. Что делаю не правильно? Спасибо
-
Приїхали в Німеччину з Канади, щоб зробити дитині 15 років паспорт. В нас не прийняли документи в Генконсульстві України в Німеччині без справки о постійном проживанні в Німеччині. Це обовʼязковий документ. Але ви можете податись на паспорт в країнах Європи, де є «Паспортний сервіс», там справки о проживанні не вимагають (собі на паспорт подалась).
-
після отримання підтвердження про отримання - передзвоніть в ircc і перепитайте чи бачать вашу квитанцію
-
це не працює. робіть через web form
-
Неможна. Тільки ловити слоти раз на два тижні по вівторках з 18:00 до 18:30
-
якщо такі посилання відсутні - завантажуйте через web form secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72