PR CUAET
-
Добрий день, відправили 19 жовтня, отримали довідки вчора, 14 листопада. На сайти пишуть до 6 тижнів строк.
-
А хіба десь написано що якщо мови не знаєш - то треба подаватися на гуманітарну? ) Якщо мови не знаєш, її треба вчити. Це часто не те що хочуть чути, але інших варіантів мало. Мову треба вчити для іміграіції Мову треба вчити для роботи Мову треба вчити для соціалізації Мову треба вчити для асиміляції та адаптації. Без мови перспективи на жаль часто сумні.
-
Добрий день! Чи змогли ви загрузити анкету на сайті ІRCC. Вже 2 день вибиває помилку 😭
-
Я не через сайт, а буду відправляти фізично документи в Мадрид, бо в мене немає електронного індефікатора, щоб зробити це онлайн. От тут все детально розписано, якщо вам фізично треба як і мені замовляти: http://www.mylawyerabroad.com/spain-criminal-record-certification/
-
Підкажіть , ви замовляли через сайт міністерства юстиції Іспанії? Яка там процедура?
-
А в такому сенсі так, зрозумів.
-
В мене не вийшло зменшити, мені відмовили в щомісячній компенсації , але може щось трішки змінилося
-
В самому кінці
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/