PR CUAET
-
Добрий день! Чи змогли ви загрузити анкету на сайті ІRCC. Вже 2 день вибиває помилку 😭
-
Доброго дня , ви можете проживати в будь - якій провінції після того отримаєте PR. Те , що він був отриманий в Онтаріо не зобовʼязує вас жити там все життя. Єдине що вам треба буде - змінити багато документів, таких як права , health card …
-
Тільки якщо дата отримання довідки пізніше дати виїзда
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи можливо отримати пмп з teer 5?
-
Добрий день, можливо хтось відправляв довідку в Консульство в Торонто, скільки часу зайняло? Я відправила в кінці жовтня, то ще нема((
-
Я думаю, вам поможет изучение требований этой программы
-
Я не через сайт, а буду відправляти фізично документи в Мадрид, бо в мене немає електронного індефікатора, щоб зробити це онлайн. От тут все детально розписано, якщо вам фізично треба як і мені замовляти: http://www.mylawyerabroad.com/spain-criminal-record-certification/
-
Підкажіть , ви замовляли через сайт міністерства юстиції Іспанії? Яка там процедура?
-
Доброго дня. Маю питання трохи нестандартне. Я з дітьми більше року в Канаді. Чоловік чекає 8 міс на візу CUAET. Чи має право він брати участь у спонсорській програмі США так як там пропонують роботу?
-
@OstapBosak Підкажіть, будь ласка, якщо зараз отримати PR в Онтаріо. Затрохи якщо би ми захотіли переїхати в іншу провінцію (наприклад в Альберту) то які труднощі нас чекатимуть? Чи зможемо там жити маючи PR отриману в Онтаріо?
-
Остап, а скільки часу в середньому від AOR до проходження R10 зараз?
-
А в такому сенсі так, зрозумів.
-
В мене не вийшло зменшити, мені відмовили в щомісячній компенсації , але може щось трішки змінилося
-
В самому кінці
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/
-
В декларацію ці витрати увійдуть, там немає обмежень. Є обмеження якщо відправляєш запит на авансові платежі. Якщо в тебе громадянство, пр чи бізнесово ти можеш щомісяця отримувати компенсацію витрат. По результату це плюс мінус те саме, просто цікаво зменшити щомісячні випрати😑
-
www.revenuquebec.ca/en/citizens/tax-credits/tax-credit-for-childcare-expenses/requirements/
-
Це точно у Квебеку так називається?
-
Cмається наувазі childcare expenses tax credit? Щось не бачу там громадянства чи пру в реквайрментах
-
так, все вірно.
12 Jan 2024, 17:45
23225/453700
5 minutes ago