PR CUAET
-
Я не через сайт, а буду відправляти фізично документи в Мадрид, бо в мене немає електронного індефікатора, щоб зробити це онлайн. От тут все детально розписано, якщо вам фізично треба як і мені замовляти: http://www.mylawyerabroad.com/spain-criminal-record-certification/
-
Підкажіть , ви замовляли через сайт міністерства юстиції Іспанії? Яка там процедура?
-
А в такому сенсі так, зрозумів.
-
В мене не вийшло зменшити, мені відмовили в щомісячній компенсації , але може щось трішки змінилося
-
В самому кінці
-
www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/study-materials-celpip-g/
-
В декларацію ці витрати увійдуть, там немає обмежень. Є обмеження якщо відправляєш запит на авансові платежі. Якщо в тебе громадянство, пр чи бізнесово ти можеш щомісяця отримувати компенсацію витрат. По результату це плюс мінус те саме, просто цікаво зменшити щомісячні випрати😑
-
www.revenuquebec.ca/en/citizens/tax-credits/tax-credit-for-childcare-expenses/requirements/
-
Це точно у Квебеку так називається?
-
Cмається наувазі childcare expenses tax credit? Щось не бачу там громадянства чи пру в реквайрментах
-
Схоже так і лишилось: громадянам, пр і біженцям
-
Податковий кредит на садік був (2 роки тому) доступний тільки власникам Пр або громадянам
-
На Canada.ca пишуть що в Китаї через репрезентатів. Але по факту, в Китаї сказали, що не будуть 3 людині нічого говорити. Якесь замкнуте коло. Тому питаю, може хтось вже через це проходив.