PR CUAET
-
Якщо є кабінет CRA то приходить Нотіс по чайлд бенефіт. Там все розписано
-
Добрий день, а підкажіть будь ласка, якщо я умовно зараз працюю на роботі, потім подаюся з цією роботою на пр, то поки розглядається моя заявка, чи повинна я продовжувати працювати на тій самій роботі аж поки мені не дадуть пр?
-
Це залежить від того, яку Вам потірбно програму для PR.
-
Ні, але для того щоб податися по СЕС вам треба мати 1560 годин/рік відпрацьовано
-
О , мене теж цікавить таке бо хочу продовжити дитині паспорт і податись на новий. А на скільки часу вам продовжили паспорт?
-
Підкажіть будь ласка чи можна зараз зробити візу? Якщо так то чи дадуть ворк перміт? Мої знайомі не мали можливості зробити це коли можна було 😫
-
І мабуть потрібно оплачувати за візу?
-
Тобто буде віза, буде дозвіл на роботу але не буде тих привілеїв що в Куает?
-
На 4 роки
-
Можна, але не CUAET.
-
Ого, круто😫
-
будет просто виза. туристом посмотреть канаду. и все. разрешение на работу это уже прошлое. далекое. и визы платные
-
Подаватись на загальних умовах
-
Змінив недавно роботу. Прийшов перший пайстаб. 12% податки то якось замало? ЗП Трохи вище чим була. Було 21%....
-
Як отримати довідку про несудимість чоловіку, якщо з дії не виходить отримати? Чи без проблем зараз їх видає консульство чоловікам?
-
Есть тут такие которые подавали на апелляцию speaking и им вместо того чтобы подняли бал , занизили еще больше ? Или такое практикуется , в плане минимум они могут оставить как есть ?
-
Не занижують, залишають що є або підвищують
-
Доброї ночі! Сьгоднi син купив електро скутер(14 рокiв сам заробив ) виїхав попробувати як працює на майданчик в центрi мiстечка,,,то через 10 хвилин прибiг та плаче що якийсь мужик його толкнул та забрав його покупку ....ми викликали полiцiю, дитина тремтить , злякався , ми з чоловiком не очiкували в Канадi такого
-
Дякую !
-
Они не при каких обстоятельствах не отправят на домашний адрес. Нужно его получать по месту заказа, с собой необходимо взять документы, подтверждающие личность
12 Jan 2024, 17:45
232323/471257
2 minutes ago