PR CUAET
-
Добрий день, а підкажіть будь ласка, якщо я умовно зараз працюю на роботі, потім подаюся з цією роботою на пр, то поки розглядається моя заявка, чи повинна я продовжувати працювати на тій самій роботі аж поки мені не дадуть пр?
-
Це залежить від того, яку Вам потірбно програму для PR.
-
Ні, але для того щоб податися по СЕС вам треба мати 1560 годин/рік відпрацьовано
-
О , мене теж цікавить таке бо хочу продовжити дитині паспорт і податись на новий. А на скільки часу вам продовжили паспорт?
-
Підкажіть будь ласка чи можна зараз зробити візу? Якщо так то чи дадуть ворк перміт? Мої знайомі не мали можливості зробити це коли можна було 😫
-
І мабуть потрібно оплачувати за візу?
-
Тобто буде віза, буде дозвіл на роботу але не буде тих привілеїв що в Куает?
-
На 4 роки
-
Можна, але не CUAET.
-
Ого, круто😫
-
будет просто виза. туристом посмотреть канаду. и все. разрешение на работу это уже прошлое. далекое. и визы платные
-
Подаватись на загальних умовах
-
Змінив недавно роботу. Прийшов перший пайстаб. 12% податки то якось замало? ЗП Трохи вище чим була. Було 21%....
-
Як отримати довідку про несудимість чоловіку, якщо з дії не виходить отримати? Чи без проблем зараз їх видає консульство чоловікам?
-
Есть тут такие которые подавали на апелляцию speaking и им вместо того чтобы подняли бал , занизили еще больше ? Или такое практикуется , в плане минимум они могут оставить как есть ?
-
Не занижують, залишають що є або підвищують
-
Доброї ночі! Сьгоднi син купив електро скутер(14 рокiв сам заробив ) виїхав попробувати як працює на майданчик в центрi мiстечка,,,то через 10 хвилин прибiг та плаче що якийсь мужик його толкнул та забрав його покупку ....ми викликали полiцiю, дитина тремтить , злякався , ми з чоловiком не очiкували в Канадi такого
-
Дякую !
-
Они не при каких обстоятельствах не отправят на домашний адрес. Нужно его получать по месту заказа, с собой необходимо взять документы, подтверждающие личность
-
Добрий вечір, подала на отримання закордонного паспорту в Отавві 3,5 місяці назад, пише:Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи. Хтось знає через скільки він прийде? Залишала конверт сказали пришлють на дом. адресу. По номеру конверту нічого на canada post не показує.Можу хтось має досвід, цікавить скільки ще чекати
12 Jan 2024, 17:45
232324/472589
2 minutes ago