PR CUAET
-
в разрезе семейного спонсорства travel history без звездочки, потому что она опциональная. чтобы понять, если она required, нужно посмотреть спец требования к конкретной стране. например, для украины нет требований к этой форме, а для египта и израиля есть. так можно проверить по любой стране (учитывается страна подачи и страна проживания)
-
На жаль, трапляються погані люди і в Канаді. Не рідкістю в Канаді є кража велосипедів. Але хороших людей в рази більше, ніж тих, хто намагається вирішити свої фінансові проблеми за рахунок інших людей)
-
О, Спосіб #1, щоб стати дружиною) дякую за ідею 😎
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно на паспорт подавати фото? Чи будуть фотографувати у посольстві?
-
А чого дружина не ловила слот на ваш акаунт?
-
я ловила слот 8 місяців. І, я їх зловила. Це дійсно, відчуття, як в джек пот виграти 😂
-
Вітання! Подала заяку на новий wp дитині (16 років), коли заповнювали питали про біометрію , відповіли що не здавала, бо на момент оформлення візи їй було 14років. Оплатили і звісно прийшов лист на здачу біометрії. Що робити? Здавати чи чекати поки почнуть розглядати? Наскільки я знаю біометрію до 17 років не здають чи помиляюсь
-
Підкажіть будь ласка щодо укладання всіх адрес проживання за останні 10 днів. Я батькам заповнювала, вони 3 місяці жили в Ірландії, я не додавала цю адресу, думала, що якщо менше 6 місяців, то не треба. Підкажіть, що можна зараз зробити, чи можна / треба виправляти?
-
Доброго ранку. Питання що до поїздок за кордон. Треба внести всі поїздки за 10 років, але я можу тільки вписати ті що у паспорті, а це десь за вісім років. Цього буде достатньо, хто як робив? Також треба вказувати місце куди подорожував чи достатньо тільки країни. І ще питання, треба вказувати транзитні країни яки були на путі до кінцевого пункту чи ні? Дякую за допомогу
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР за провінційною програмою Skill work і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.