PR CUAET
-
А чого дружина не ловила слот на ваш акаунт?
-
я ловила слот 8 місяців. І, я їх зловила. Це дійсно, відчуття, як в джек пот виграти 😂
-
Вітання! Подала заяку на новий wp дитині (16 років), коли заповнювали питали про біометрію , відповіли що не здавала, бо на момент оформлення візи їй було 14років. Оплатили і звісно прийшов лист на здачу біометрії. Що робити? Здавати чи чекати поки почнуть розглядати? Наскільки я знаю біометрію до 17 років не здають чи помиляюсь
-
Підкажіть будь ласка щодо укладання всіх адрес проживання за останні 10 днів. Я батькам заповнювала, вони 3 місяці жили в Ірландії, я не додавала цю адресу, думала, що якщо менше 6 місяців, то не треба. Підкажіть, що можна зараз зробити, чи можна / треба виправляти?
-
Доброго ранку. Питання що до поїздок за кордон. Треба внести всі поїздки за 10 років, але я можу тільки вписати ті що у паспорті, а це десь за вісім років. Цього буде достатньо, хто як робив? Також треба вказувати місце куди подорожував чи достатньо тільки країни. І ще питання, треба вказувати транзитні країни яки були на путі до кінцевого пункту чи ні? Дякую за допомогу
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР за провінційною програмою Skill work і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
-
Подаємося зараз
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
-
Ми допомогаємо в цьому питанні, напишіть в особисті
-
Foreign nationals between ages 14 and 79 must submit biometrics if they are applying within Canada as a: foreign worker (including work permit extension) international student (including study permit extension) visa-required visitor (including extending stay)
-
Дякую, десь я не дочитала
-
Моя дитина в 15 років на ворк перміт теж здавала біометрію.
-
Заiхав 1 серпня 2022. Work permit видано до початку квiтня 2023 в зв'язку закiнченням дii паспорта в квiтнi. Отримав новий паспорт в березнi 2023, подав на новий work permit в березнi 2023. Новий work permit видали iз термiном до серпня 2026. Таким чином, менi продолжили work permit ще на рiк: всього з серпня 2022 до серпня 2026. В цiлому 4 роки.
-
Якщо в дитини вже є паспорт і Вас влаштовує подовжити його, а не оформити новий-Ви можете без слоту прийти не раніше, ніж за 2 місяці до терміну закінчення дії паспорта прийти в живу чергу і вони поставлять печатку чи від руки напишуть, що паспорт подовжено на такий-то термін