Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 784.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t735086717T Offline
    t735086717T Offline
    Lucy
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка з приводу сканів ID, паспорту і тд. Їх треба якось завіряти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Питання що до поїздок за кордон. Треба внести всі поїздки за 10 років, але я можу тільки вписати ті що у паспорті, а це десь за вісім років. Цього буде достатньо, хто як робив? Також треба вказувати місце куди подорожував чи достатньо тільки країни. І ще питання, треба вказувати транзитні країни яки були на путі до кінцевого пункту чи ні? Дякую за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР за провінційною програмою Skill work і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Подаємося зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Ми допомогаємо в цьому питанні, напишіть в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Foreign nationals between ages 14 and 79 must submit biometrics if they are applying within Canada as a: foreign worker (including work permit extension) international student (including study permit extension) visa-required visitor (including extending stay)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна Афанасьєва
    wrote on last edited by
    Дякую, десь я не дочитала
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Моя також в 15 здавала
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Моя дитина в 15 років на ворк перміт теж здавала біометрію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336192222T Offline
    t5336192222T Offline
    Eugene Zl
    wrote on last edited by
    Заiхав 1 серпня 2022. Work permit видано до початку квiтня 2023 в зв'язку закiнченням дii паспорта в квiтнi. Отримав новий паспорт в березнi 2023, подав на новий work permit в березнi 2023. Новий work permit видали iз термiном до серпня 2026. Таким чином, менi продолжили work permit ще на рiк: всього з серпня 2022 до серпня 2026. В цiлому 4 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t795973289T Offline
    t795973289T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Якщо в дитини вже є паспорт і Вас влаштовує подовжити його, а не оформити новий-Ви можете без слоту прийти не раніше, ніж за 2 місяці до терміну закінчення дії паспорта прийти в живу чергу і вони поставлять печатку чи від руки напишуть, що паспорт подовжено на такий-то термін
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    так (за умови що ви найняті на цей юридичній адрес в Онтаріо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Ми можемо допомогти в цьому питанні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Добрый день всем, я конечно понимаю желание каждого получить номинацию побыстрее. Но когда вы просите рассмотреть вашу заявку побыстрее, вы отодвигаете других людей которые так же ждут! Я заметил это желание наших сограждан срезать углы, чтоб вне очереди, чтоб побыстрей и плевать на всех... Если у вас обстоятельства, так вот у всех обстоятельства! Кто то идёт по правилам а для кого то правила можно подвинуть! Я тоже жду пол года, и буду ждать столько сколько понадобится... Имейте уважение к другим!
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Але ж це не програма сімейного спонсорства. По економічним програмам це завжди обов’язкова форма незалежно від країни. І як вже сказали, був дозапит на цю форму тим хто не заповнив.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Треба заповнювати всі поїзди по штампам/ ремаркам в паспорті, візами чи to the best of my knowledge
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    В мене був ретурн, в листі бело вказано що їм не вистачає інфо там-то, я дозаповнила в той же день, і знов сабмітнула черкз 3 тижні прийшов запит на біо....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Кому треба перевести гроші з України в Канаду та у зворотному шляху пишіть @CurrencyCanUa. Через адміна групи ви будете мати доступ до інших учасників, хто має таку саму потребу і зможете домовлятися про обмін грошей на пряму по зручному для вас курсу і без відсотків. Якщо великі суми треба перевести, то можна переказ зробити через адміна та через криптовалюту, бо з України є обмеження на вивід.
    1 Reply Last reply
    0
  • t563696459T Offline
    t563696459T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    От того, что кто-то попросил - не означает, что все офицеры ринуться смотреть эту заявку, а на других забросят😂 Здесь еще никто не хакнул систему, никто не понимает как это происходит 2 одинаковых кейса, два одинаковых числа подачи - один получил, а второй ждёт Где логика? А ее нет🤷🏽‍♀️ Не сердитесь, здесь каждый делает то, что может попытаться сделать
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags