PR CUAET
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР за провінційною програмою Skill work і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
-
Подаємося зараз
-
Hello everyone 👋! Панове, питання еміграції, є тут тракдрайвери які їздять на США і подавалися на ПР і на федеральному етапі заповнювали свої поїздки за 10 років. Так ось питання 🤔, чи потрібно заповнювати поїздки до США 🇺🇸 по роботі, якщо так як ви це робили. Дякую заздалегідь.
-
Ми допомогаємо в цьому питанні, напишіть в особисті
-
Foreign nationals between ages 14 and 79 must submit biometrics if they are applying within Canada as a: foreign worker (including work permit extension) international student (including study permit extension) visa-required visitor (including extending stay)
-
Дякую, десь я не дочитала
-
Моя дитина в 15 років на ворк перміт теж здавала біометрію.
-
Заiхав 1 серпня 2022. Work permit видано до початку квiтня 2023 в зв'язку закiнченням дii паспорта в квiтнi. Отримав новий паспорт в березнi 2023, подав на новий work permit в березнi 2023. Новий work permit видали iз термiном до серпня 2026. Таким чином, менi продолжили work permit ще на рiк: всього з серпня 2022 до серпня 2026. В цiлому 4 роки.
-
Якщо в дитини вже є паспорт і Вас влаштовує подовжити його, а не оформити новий-Ви можете без слоту прийти не раніше, ніж за 2 місяці до терміну закінчення дії паспорта прийти в живу чергу і вони поставлять печатку чи від руки напишуть, що паспорт подовжено на такий-то термін
-
так (за умови що ви найняті на цей юридичній адрес в Онтаріо)
-
Добрый день всем, я конечно понимаю желание каждого получить номинацию побыстрее. Но когда вы просите рассмотреть вашу заявку побыстрее, вы отодвигаете других людей которые так же ждут! Я заметил это желание наших сограждан срезать углы, чтоб вне очереди, чтоб побыстрей и плевать на всех... Если у вас обстоятельства, так вот у всех обстоятельства! Кто то идёт по правилам а для кого то правила можно подвинуть! Я тоже жду пол года, и буду ждать столько сколько понадобится... Имейте уважение к другим!
-
Треба заповнювати всі поїзди по штампам/ ремаркам в паспорті, візами чи to the best of my knowledge
-
Кому треба перевести гроші з України в Канаду та у зворотному шляху пишіть @CurrencyCanUa. Через адміна групи ви будете мати доступ до інших учасників, хто має таку саму потребу і зможете домовлятися про обмін грошей на пряму по зручному для вас курсу і без відсотків. Якщо великі суми треба перевести, то можна переказ зробити через адміна та через криптовалюту, бо з України є обмеження на вивід.
-
От того, что кто-то попросил - не означает, что все офицеры ринуться смотреть эту заявку, а на других забросят😂 Здесь еще никто не хакнул систему, никто не понимает как это происходит 2 одинаковых кейса, два одинаковых числа подачи - один получил, а второй ждёт Где логика? А ее нет🤷🏽♀️ Не сердитесь, здесь каждый делает то, что может попытаться сделать
-
Потрібно тільки правильно перекласти та посвідчити, з цим ми допомагаємо
-
мені здається це просто автоматичний лист, для допомоги тим, у кого старий wp закінчується раніше 180 днів. Якщо у вас є wp довший, думаю на нього можна покладатися. Це моя особиста думка