Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 774.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Добрый день всем, я конечно понимаю желание каждого получить номинацию побыстрее. Но когда вы просите рассмотреть вашу заявку побыстрее, вы отодвигаете других людей которые так же ждут! Я заметил это желание наших сограждан срезать углы, чтоб вне очереди, чтоб побыстрей и плевать на всех... Если у вас обстоятельства, так вот у всех обстоятельства! Кто то идёт по правилам а для кого то правила можно подвинуть! Я тоже жду пол года, и буду ждать столько сколько понадобится... Имейте уважение к другим!
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Але ж це не програма сімейного спонсорства. По економічним програмам це завжди обов’язкова форма незалежно від країни. І як вже сказали, був дозапит на цю форму тим хто не заповнив.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Треба заповнювати всі поїзди по штампам/ ремаркам в паспорті, візами чи to the best of my knowledge
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    В мене був ретурн, в листі бело вказано що їм не вистачає інфо там-то, я дозаповнила в той же день, і знов сабмітнула черкз 3 тижні прийшов запит на біо....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Кому треба перевести гроші з України в Канаду та у зворотному шляху пишіть @CurrencyCanUa. Через адміна групи ви будете мати доступ до інших учасників, хто має таку саму потребу і зможете домовлятися про обмін грошей на пряму по зручному для вас курсу і без відсотків. Якщо великі суми треба перевести, то можна переказ зробити через адміна та через криптовалюту, бо з України є обмеження на вивід.
    1 Reply Last reply
    0
  • t563696459T Offline
    t563696459T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    От того, что кто-то попросил - не означает, что все офицеры ринуться смотреть эту заявку, а на других забросят😂 Здесь еще никто не хакнул систему, никто не понимает как это происходит 2 одинаковых кейса, два одинаковых числа подачи - один получил, а второй ждёт Где логика? А ее нет🤷🏽‍♀️ Не сердитесь, здесь каждый делает то, что может попытаться сделать
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Потрібно тільки правильно перекласти та посвідчити, з цим ми допомагаємо
    1 Reply Last reply
    0
  • t439010483T Offline
    t439010483T Offline
    Sergiy Pometun
    wrote on last edited by
    мені здається це просто автоматичний лист, для допомоги тим, у кого старий wp закінчується раніше 180 днів. Якщо у вас є wp довший, думаю на нього можна покладатися. Це моя особиста думка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Permin
    wrote on last edited by
    Так, я розумію, по тім відміткам та печаткам у паспорті ми внесли усі поїздки, але по роботі тріпи до США а їх десь 150 за рік немає печаток, тому питання саме у цьому. І ще я не зовсім розумію, треба внести всі подорожі за останні 10 років але я маю інформацію по закордонному паспорту тільки років 8, а що було раніше у попередньому паспорті я зовсім не памʼятаю. Як ви це робили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1180078433T Offline
    t1180078433T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Меню налаштувань відправляється в приватний чат
    1 Reply Last reply
    0
  • t1180078433T Offline
    t1180078433T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Дякую, що зробили мене Адміністратором вашої групи! Запустіть мене в приватному чаті, щоб я міг надсилати вам повідомлення про помилки, не засмічуючи цю групу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    /topic_goodbye
    1 Reply Last reply
    0
  • t1180078433T Offline
    t1180078433T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    ✅ Гілку встановлено.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    /topic_goodbye
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Heya :) PM me if you have any questions on how to use me!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    /start@MissRose_bot
    1 Reply Last reply
    0
  • t122658653T Offline
    t122658653T Offline
    𝘶𝘈𝘳𝘵𝘦𝘮
    wrote on last edited by
    Підкажіть, скільки має коштувати приблизно заключення від дитячого психолога, і підкажіть такого в Онтаріо
    1 Reply Last reply
    0
  • t563696459T Offline
    t563696459T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Вы действительно думаете, что вам удастся с этим бороться?😅 Тут каждый выбивает свое место под солнцем, попробуйте и вы
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Ну вот смотрите,к примеру несколько наших, допустим 10 человек начинают писать или идти с просьбой к местному депутату или кому то власть имущему... Потому что их заявку не рассматривают уже 3 месяца! И этот условный депутат предположим давит на офицера... Офицер вне очереди открывает этот кейс и тратит условно 5 дней "я не знаю регламента" количество офицеров не безгранично, я предполагаю что их там не так много... Это значит что другие заявки просто продолжают висеть в ожидании. Поймите, такие действия рождают социальную несправедливость, зачем ждать если можно подвинуть кого то... Или могу привести всем знакомую аналогию с Украины: Вы стоите в пробке потому что впереди светофор который не справляется с потоком, с права обочина по которой может проехать машина. Все стоят и ждут своей очереди... Но кто то всё таки прёт по правой стороне, подымает пыль и влазит перед светофором чтоб проехать быстрей за счёт других! Так вот, я не хочу чтоб тут было подобное!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    З 14 років здають біометрію То для КУАЕТ до 18 не треба було. Якщо не здасте біометрію протягом вказаного часу, то вашу заявку буде відхилено/буде відмова
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags