PR CUAET
-
-
по форме и сути это программа семейного спонсорства и никак не экономическая. участнице недавно одобрили портал без этой формы. я не уговариваю не заполнять, каждый поступает, как считает нужным. я показала, почему эта форма опциональная, почему ее адвокаты не запрашивают в перечне документов. спорить тут нет смысла, тк это из той же серии, как уже существующие 2 лагеря- те, кто крепит доказательства родства с гр канады, а также доказательства его проживания в канаде, а кто-то не крепит, руководствуясь чек листом.
-
І вам доброго дня! Я сподіваюся, ви розумієте, що українці не складають навіть третини всіх аплікацій на номінацію, це по-перше. А по друге, ви не один стомились чекати, тому не варто свій негатив та втому виливати на таких же людей як ви, адже ніхто з нас насправді не винен в ситуації і ви це знаєте. Ваш гнів/невдоволення тут обумовлене лише тим, що ви не можете адресувати ці емоції правильним людям. Ну і щодо «прохань розглянути номінацію» тим самим «посунути інших людей в черзі» - це працює в одному випадку з десятку, можливо. Я на разі, знаю лише одну людину, якій допоміг депутат, натомість маю двох, яким це ніяк не допомогло. Тож якщо ви дійсно готові чекати стільки скільки потрібно не намагаючись дізнатись хоч краплю інформації щодо вашої справи, що є цілком нормальним з огляду на терміни, то чекайте і не перекладайте провину на людей в цьому чаті, адже винні тут лише офіцери, яким абсолютно плювати на Віталія чи Анну, які чекають по півроку і потихеньку впадають в депресію.
-
Лично я попросила контакты на всякий случай. Номинацию мы ждем только месяц и я бы сказала это уже долго потому что должность carpenter это очень востребовательная в новой шотландии, знаю потому что в письме котором получила от них так и написано, в приоритете construction and health care. Конечно я не буду прямо сейчас им писать и требовать росматрение дела, но ждать больше полугода с этим ноком тоже не буду, потому что шесть месяцев и больше ждать это слишком долго для этой сферы.
-
Зазначте в ЛоЕ про вашу ситуацію, з якого по який рік ви так їздили і через який бодай приблизно проміжок часу.
-
@andretano Якщо ще раз буде подібний контент - Вам буде надано бан, наразі попередження Повідомлено видалено.
-
Ви фізично всі будете місяць перераховувати Я додавала через ЛоЕ поїздки в Гонконг
-
Та всі по різному кажуть, хтось говорить що достатньо пару тріпів написати і прикласти ЛОЕ, хто каже що всі треба. Краще мабуть перелопатити весь логбук та внести усі поїздки. Дякую за допомогу
-
Як з цього виходити ?
-
Я вас не осуждаю и понимаю ваши пожелания, но наверняка есть и другие Карпентера, драйволеры, руферы, в конце концов плиточники как я которые тоже ждут... Я свою номинацию скоро получу, я по этому поводу не переживаю... Я просто не люблю когда срезают углы за счет других. Извините если кого то обижаю. Я поделился своим мнением и теперь это обсуждение заходит в тупик.
-
А що до 10 років?
-
Як що ви привезете фото дитини 3,5 ×4,5 ,то термін продовження паспорту буде складати 4 роки. Так мені пояснили у консульстві(Оттава).