PR CUAET
-
Йдіть до церкви, там питайте чим можете допомогти і що Вам треба такий лист.якщо чоловік , то їм фізична допомога може бути потрібна, якщо жінка-щось приготувати і там в них є обіди після служби, то допомогти з роздачею, але це десь місяць-два треба. Православна наша церковна Bathurst street
-
Що потрібно вибрати в графі «дополнительные формы заявок»,щоб додати підтвердження батьківства до форми 0191
-
Ждем номинацию 8 месяцев...
-
Добрий день, може хто знає , через тиждень буде 6 місяців як я чекаю на продовження ворк перміту, не розумію вже, то норма, чи треба кудись дзвонити, на сайті не можу навіть знайти контакти куди дзвонити )
-
А какой нок?
-
За останні 10 років,а не днів.
-
Тому,що там два аркуші
-
Що не економічна згодна, що сімейного спонсорства - категорично не згодна. Відсутні вимоги до «спонсора» як мінімум. Тому не зовсім розумію чому ви вимоги однієї програми мапите на іншу. Не бачила кейс де з незаповненою travel history прийшов портал, кейс дозапиту бачила. Кейсів дозапиту доказів родинного звʼязку не бачила також доречі. Але консультанти радили додавати. Але все то людьський фактор офіцера at the end of the day, до того ж в нас найлояльніша з усіх програм - відмов немає, тільки дозапити. Теоретично можна майже нічого не заповнювати, на все що треба дозапит прийде. (Це не legal advice якщо що))
-
Доброго дня, хто вже заповнював форму що до подорожей, треба написати за 10 років, але я маю інформацію з паспорту лише років за 8, все що було раніше мабуть кожен не зможе запамʼятати, як ви робили. Дякую
-
отвечу на ваш вопрос про перенос: по форме и сути программа ложится в категорию семейного спонсорства. просто было сделано 2 модификации - убрали требование для спонсора по 'доходу', и расширили список родственников. естесно, офицер может запросить, все, что угодно. как попросили практически все формы заново заполнить для того, кто выехал из канады. мы не видели дозапроса родственных связей, чтобы понять тренд, потому, что не спрашивали каждого одобренного, что он подавал с анкетой, а наверное стоит спрашивать, чтобы понять динамику. причем тип родства тоже важен. с высокой долей вероятности у нового супруга дозапросят доказательства отношений, а вот дочь- мама, брат-сестра, вряд ли. если ничего не крепить/не заполнять, то кейс категоризируют, как incomplete. дозапрос в процессе это не равно incomplete application. я не переубеждаю вас не заполнять travel history. я указала на rationale и почему оно на портале так, как оно есть.