PR CUAET
-
Надрукований легше читати, але якщо ніяк, думаю, може бути. Важливо, щоб був скан документів цього канадця. І питання - якщо нерозбірливий почерк, то чи буде офіцер морочити голову, щоб прочитати?
-
Я не пам'ятаю скільки чекали, чекали, нервувалися, потім телефонували. В Канаді все повільно.
-
Дякую! Прошло около 3 недель, думала мало ли, что-то не то делаю!
-
Всім вітання. Скажіть, будь ласка: у формі ІММ 0008 я вказую лише тих, хто хоче отримати ПР. Я зависла із дочкою чоловіка, їй 25, вона в Україні і на ПР з нами не подається. Тобто вона не може бути депендант, тому про неї я писатиму в іншій формі, а в ІММ 0008 лише ті, хто хоче отримати ПР. Правильно? Бо в вимогах до профілю одне написано, а в вимогах до форми інше. Заздалегідь дякую.
-
Треба час на обробку
-
Подскажите, после 18 месяцев онлайн в кабинете подалась на детские выплаты, потом мне пришло уведомление, что надо загрузить свид о рождении; загрузила его и перевод, и в табличке прикрепленных документов он высит как отправлен, но когда захожу в свой кабинет, то все равно. висит уведомление что надо загрузить свид о рождении, вопрос: они его не видят что ли или просто еще не начали рассматривать мой кейс? заранее спасибо
-
так, перекладену звичайно. ми те саме робили👍
-
Дякую! Я теж памʼятаю, що не вказувала, але не була впевнена.
-
також заповніть форму government employee
-
так
-
Ще одне запитання: чи треба вказувати членство у ВЛКСМ?
-
Не дурне питання, бо інколи від такої кількості всього просто починаєш вже плутатись і задавати собі питання «а як вірно я все зрозуміла, бо щось дуже легко» :) Не електронно, треба роздрукувати ту частину де є підпис міграційного офіцера і підписати самостійно від руки - це і є документ.