PR CUAET
-
Веддіть у пошуку тут "Китай" там багато інфи, здається треба особисто йти брати, онлайн не дають
-
Доброго дня. У когось був досвід брати довідку з Китаю. Ми взяла довідку коли виїзджали за весь період, що там проживали але ж вона дійсна тільки 6 міс. Зараз ніхто внятно не може пояснити, як взяти нову. Дякую
-
@OstapBosak
-
Привет всем , посоветуйте миг.адвоката.Всем мир
-
@OstapBosak Добрий ранок. Просто хочу сказати, Остап, Ви неймовірний. Дякуємо Вам за відповіді.
-
Могли б поділитись посиланням на accelerate course?
-
Дуже дякую за відповідь!❤
-
Дуже дякую за відповідь! ❤
-
В цілому загальний) З особистого досвіду - знайомство із модулями, вимогами до формату відповідей, системи оцінювання кожного завдання, за що знижують бали. В цілому теми загальні, але деякі завдання дуже академічні, із вимогою спеціфічних знань)
-
Якщо для іміграції то тільки загальний.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Якщо вам для імміграції, то треба General.
-
Тоді зрозуміла! Дякую
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка , готуватись до здачі як на Academic чи General level? Мені казали, що це дві різні підготовки. Заздалегідь вдячна за відповідь.
-
На сайті IRCC написано, коли вибираєш Польщу:
-
Чому не підходить якщо ви подаєтесь онлайн?
-
І вони висилають фізичну довідку чи вона буде електронна? Бо електронна для PR не підходить.
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка , готуватись до здачі як на академічний рівень чи загальний? Заздалегідь вдячна за відповідь.
-
Якщо я не помиляюсь , потрібна регистрація на урядовому сайті і якщо маєте електронний підпис, можно замовити довідку on line
-
Я ще не отримала, але тільки відправила копію паспорту в іспанське посольство в Торонто, для завірення.
12 Jan 2024, 17:45
23251/454598
about a minute ago