PR CUAET
-
В цілому загальний) З особистого досвіду - знайомство із модулями, вимогами до формату відповідей, системи оцінювання кожного завдання, за що знижують бали. В цілому теми загальні, але деякі завдання дуже академічні, із вимогою спеціфічних знань)
-
Якщо для іміграції то тільки загальний.
-
Якщо щось не зрозуміло,звертайтесь❤️ Я отримала вже цю довідку
-
Дякую за відповіді!
-
Я додавала себе як representative в аплікацію на маму, щоб вся комунікація йшла через мене.
-
Жодного. В молодому віці, з мовою, і можливістю працювати, маючи 3 роки дозвіл на роботу можна отримати ПР 99% якщо над цим працювати (Це також часто може означати зміну провінції на ту де це зробити простіше). З Гуманітарною у вас 0-5% шанси (дуже умовно) і в рази вищі витрати/зусилля
-
Доброго дня. Так як ви працює, для вас є хороші програми в Альберті, наприклад Alberta Opportunity Stream Як тільки вам вдасться отримати ПР, вже буде простіше і з мамою. По перше при потребі їй можна буде зробити супер візу, щоб вона могла з вами жити довгостроково, а також або спонсорувати, або з часом подаватися на гуманітарну (але тут потрібно щоб у вас був ПР, і ви та мама вже були естаблішд в Канаді, відповідно спішити з цим не варто).