PR CUAET
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Якщо вам для імміграції, то треба General.
-
Тоді зрозуміла! Дякую
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка , готуватись до здачі як на Academic чи General level? Мені казали, що це дві різні підготовки. Заздалегідь вдячна за відповідь.
-
На сайті IRCC написано, коли вибираєш Польщу:
-
Чому не підходить якщо ви подаєтесь онлайн?
-
І вони висилають фізичну довідку чи вона буде електронна? Бо електронна для PR не підходить.
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка , готуватись до здачі як на академічний рівень чи загальний? Заздалегідь вдячна за відповідь.
-
Якщо я не помиляюсь , потрібна регистрація на урядовому сайті і якщо маєте електронний підпис, можно замовити довідку on line
-
Я ще не отримала, але тільки відправила копію паспорту в іспанське посольство в Торонто, для завірення.
-
Якщо щось не зрозуміло,звертайтесь❤️ Я отримала вже цю довідку
-
Дякую за відповіді!
-
Я додавала себе як representative в аплікацію на маму, щоб вся комунікація йшла через мене.
-
Жодного. В молодому віці, з мовою, і можливістю працювати, маючи 3 роки дозвіл на роботу можна отримати ПР 99% якщо над цим працювати (Це також часто може означати зміну провінції на ту де це зробити простіше). З Гуманітарною у вас 0-5% шанси (дуже умовно) і в рази вищі витрати/зусилля
-
Доброго дня. Так як ви працює, для вас є хороші програми в Альберті, наприклад Alberta Opportunity Stream Як тільки вам вдасться отримати ПР, вже буде простіше і з мамою. По перше при потребі їй можна буде зробити супер візу, щоб вона могла з вами жити довгостроково, а також або спонсорувати, або з часом подаватися на гуманітарну (але тут потрібно щоб у вас був ПР, і ви та мама вже були естаблішд в Канаді, відповідно спішити з цим не варто).
-
Так і думала(( дякую
-
Не зменшується
-
Це потрібно якщо ви працює з представником (платним, або наприклад безплатним - родич, друг)
-
Якщо з мовою проблем немає то чому Ви розглядаєте гуманітарну програму? Насправді це найдорожчий і найменш впевнений шлях.
-
Вітаю. Виїхав з України у травні 2023 року. Жив в Одесі. Усі рідні за кордоном, фактично, ніякої нерухомості на мене не оформлено. Мені повних 26 років. Тут вже адаптувався, із мовою проблем немає. Чи є сенс намагатися податись на PR за гуманітарною програмою?
12 Jan 2024, 17:45
23261/457126
4 minutes ago