PR CUAET
-
Де додається документ-підтвердження батьківства? Я подаюсь через батька,де додається моє свідоцтво про народження?
-
А як ви подавали заявку на доставку DHL в Торонто? Особисто чи по електронній пошті?
-
Я бачила фото штампів, тут колись викладали люди. Не на 1 рік подовжують, на більше (3-4)
-
Дякую за відповідь)
-
Там має бути щось типу proof of relationship Не знаю як це буде з перекладачем Відкрийте список і по списку дивіться, що вам підходить
-
І що цей штамп дасть?
-
Добрый день. Подскажите, кто знает, как с очередью на продление паспорта? Нужно приезжать сильно заранее? Или это быстрая процедура? Еду с далека. Хочется понимать как эта процедура происходит.
-
Дякую Ловіть на здоров'я😆
-
Ну, користуйтеся тим, що знаєте Ви. Особисто мене печатка влаштує повністю, якщо я до цього моменту не зможу зловити слот і паспорт моєї дитини втратить термін дії
-
Це для свого спокою печатка. Абсолютно не потрібна.
-
Розкажіть мені , так))) Ні полетіти нікуди майже
-
Тобто? Це печатка, яка містить інформацію про те, скільки ще дійсний паспорт Вашої дитини. І весь цей період паспорт абсолютно легальний документ з усіма своїми функціями
-
На сайті потрібного Вам консульства є графік продовження паспортів
-
Для особливих поясненя.. Поставили печатку дітям - продовжили їм study permit.. Ось все 😁😁😁
-
Гуманітарна програма не вимагає здачі CELPIP або IELTS. Достатньо будь якого офіційного провінційного тесту. Але наявність високого балу може бути як плюсом так і мінусом. Все залежить від офіцера, який розглядає вашу заявку.
-
Ну так) і сидимо на дупі рівно 😆
-
Чому це може бути мінусом?
-
Мінусом бути не повинно, а лише плюсом, оскільки мова є одним з ключових факторів інтеграції й адаптації. Відсутність же мови загалом це мінус. Тож якщо людина не знає мови, краще про мову взагалі не згадувати, ніж писати, що я не знаю мови
-
Нам подовжили на 4 роки, це дитячий
-
І тут вам теж чітко пише що має 4 в слуханні, читанні, письмі і говорінні. В останньому рядочку.
12 Jan 2024, 17:45
232621/449362
7 minutes ago