PR CUAET
-
В Україні час розгляду зараз 230-260 днів чи щось таке можете сайт відкрити там точно пише
-
В Україні час розгляду довший
-
Тому що при високому рівні англійської людина без проблем може пройти по ряду економічних програм. А це є підставою для відмови... Офіцер розглядає аплікації на різні програми і може без проблем оцінювати шанси. Гуманітарна програма це виняток, це останній шанс людини... І це треба довести.
-
Ми подавали в Канаді, просто в Україні медогляд проходила. А відбитки в посольстві в Італії здавала
-
Не согласен, у меня уровень 7-8 и постоянная фулл тайм работа, но не выходит все равно пройти по экономической программе. Там есть много нюансов
-
Я здала англійську на 8-9-9-8, за жодною програмою наразі не проходжу. Перевірила свої шанси - якщо я перездам англійську і в мене буде 10-10-10-10, то все одно не проходжу.
-
Ну опять же, юрист может расставить акценты, но как исполнитель воспримет это загадка.
-
Погоджуватися чи ні, це ваше право. І тільки від вас залежить як буде сформований ваш кейс і на що буде зроблено наголос чи якісь акценти в ньому. Враховуючи всі нюанси.
-
Для жодної з програм лише знання англійської/французької буде недостатньо. Наприклад, Експрес Ентрі дуже знижує бали за вік. Після 45 років 0 балів за вік, тоді як молода людина набирає 100. За освіту багато, досвід роботи. Щодо провінційних - можуть теж бути критерії, за якими ви не проходите. Причин може бути багато.
-
Да с мужем.
-
ускорить невозможно. после 1.5 года ожидания можно делать мандамус. это стоит денег.
-
Тут ви праві. Але незнання англійської або французької в гуманітарному кейсі - то мінус, а не плюс. І треба наголошувати на інших причинах, чому людина не проходить за іншими програмами і чому їй мають дати ПР
-
Плюс ещё к сожалению, есть квоты, которые IRCC не может превзойти. И то что было сильным кейсом в 23 году, сейчас уже не факт. И это причина, почему многие кстати сейчас не могут податься по экономическим стримам. Просто бешеный demand
-
не имеет значения, где вы. имеет значение, где была мама на момент подачи анкеты = какая страна была указана у нее в анкете, как страна проживания. от этого и зависит срок рассмотрения
-
Дякую всім, готуюсь до перездачі.
-
Я знаю график. Я не знаю как быстро движется очередь. И насколько заранее лучше приехать, чтоб попасть наверняка.
-
З цим не можна не погодитися! 100% так і є.
-
О точно, забыла уточнить. Эдмонтон
-
Для початку, яке консульство Вас цікавить?
-
Ого, дякую, тоді виходить просто чекати
12 Jan 2024, 17:45
232644/429214
3 minutes ago