PR CUAET
-
Рекомендую . Допомогли моїм друзям(2 сімʼям) отримати візи куает, на які вони чекали 1,5 р. і не було ніякого руху
-
дякую велике за пояснення)
-
Так у меня все на этот имейл завязано. И я потом не смогу войти в свой кабинет, потому что я в него вхожу через провинциальный аккаунт…а провинциальный аккаунт на старом email :)) И если потом не получится поменять email ?
-
При заповненні аплікації після ІтА буде змога додати необхідні документи і ЛоЕ
-
@marianna_petrova , здається ви з Альберти? Як у вас було з зміною СІН та CRA account? Наскільки я зрозуміла, в кожній провінції свої правила…
-
Service Canada відповідає за SIN Це загальнокан документ, CRA також по всій Канаді
-
Едмонтон. Нічого собі швидка)). Думала, що до вересня встигну, щоб потім сина з уроків не тягнути
-
Це так, це реквайрмент до спеціальності. Іспит з англійської запросили в універі Оттави, не зважаючи на те, що хайскул була канадська і реквайрмент по спеціальності було виконано. І державний канадський іспит з англійської був складений в хайскул на 96 із 100
-
Дякую щиро за відповідь ❤️🔥
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка хочемо подати батьків на PR по цій програмі у форматі IMM5406 як що їх мати і батько вже померли то що писати? Дякую
-
Вже сумніваюсь.