PR CUAET
-
Щодо судимостей: якщо, наприклад , в Україні судимість за вживання маріхуани , а в Канаді вона легалізована, то це тут як би не вважають судимістю , якщо я правильно зрозуміла. Тому людина може йти по любій програмі, оскільки їй же видали візу в Канаду. Якщо це важкий злочин, на думку Канади -це 100% відмова по всіх програмах
-
єдиний метод який працює - це web form secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/70
-
ви також не можете податися тому що не є родичами з мамою вашої дружини
-
не зможе податися. основна вимога програми- аплікант повинен бути громадянином України. You must : • be a Ukrainian national
-
Заповнюю також цю форму і тепер не знаю включати мені старшу дочку якій 25 років,вона є independent і тут в Канаді ми разом. У формі вказано, що включити всіх членів сім'ї. Але потім наступне речення ,що ви повинні включити вашого spouse or common-law partner and all of your dependent children і т.д. Як я зрозуміла мова йде про дітей які dependent. 🤔
-
Дякую!
-
@OstapBosak виникло також цікаве питання - - як повідомити про зміну адреси dependents. адже web form дозволяє змінити адресу тільки для головного апліканта по сімейній програмі? - можливо існують інші методи повідомити IRCC про зміну адреси? нам відомі тільки два методи: - онлайн через web form - та по телефону через агента IRCC. поділіться, будь ласка, Ostap Bosak, іншими "секретами" зміни адреси після подачі аплікації на PR🙏
-
Ніяк, чекала воно саме все оновилося
-
Добрий вечір, хтось робив довідку про несудимість із Словаччини ? Напишіть в личку будь ласка , є питання .
-
також це посилання address tool - не працює- не можливо ідентифікувати ні за UCI ні за AOR
-
To avoid delays in processing, make sure your contact information and your application details are up to date. • Use our address tool to change your address. • Use the instructions under “Updating your contact information or application”……
-
чому тоді в умовах програми просять негайно повідомляти про зміну адреси чи контактних даних (поки аплікація processing), а не вказано дочекатися portal1
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка як записатись в електронну чергу в Едмонтоні,для замовлення закордонного паспорта?
-
Ні, не потрібна довідка. Є чіткі вимоги "6 місяців поспіль". Але є ще людський фактор і про це написано на офіційному імміграційному сайті: Lailah studied in Spain between 2014 and 2017, for several 4-month study periods but she did not stay there for 6 months or more in a row. The system will not ask for a police certificate, but an officer may ask for one from Spain after she submits her application. To avoid delays, Lailah could ask for a police certificate from Spain and submit it with her application.
-
Вище є посилання на офіційний гайд, у якому написано, для кого ця програма.
-
Добрый вечер!Переживаю,что не наберу баллы на PR.(причина-возраст,английский).Думаю о гуманитарной программе,но до войны мы жили в Польше полгода.Есть ли шанс пройти по гуманитарной программе?
-
Ваш варіант повідомлення про зміну адреси через portal 1 - виглядає ідеальним, але чи не буде це розглядатися як певне порушення умов програми , адже при подачі аплікації ти вказував іншу адресу?