PR CUAET
-
Переживають всі, навіть імміграційні консультанти подаючи кожну аплікацію :)
-
А по якому ноку подавали? Можете в особисті написати
-
Так,ви нам говорили. Ми подали на номінацію, але все рівно чоловік переживає
-
Але він ще є, тому всі зусилля на ПР
-
На жаль якщо люди працюють по 15 годин в день це означає що ніхто на цю компанію не скаржився в Alberta Works. На жаль часто працівники самі погоджуються на такі умови. А іноді навіть хочуть мати більше годин щоб мати з мінімалкою норм дохід
-
Присилають в своєму конверті.Ви оплачуєте тільки за саму послугу.Вся інформація є на сайті.
-
Дякую за відповідь, я саме так і думала, проблема в тому, що мені теж вже майже 50, і англійську вчу, але дуже повільно вона вчиться, хвилююсь що не зможу здати іспит на усі 4-ки. Ми вже рік в Канаді, часу залишається все меньше...
-
Вони Вам пізніше самі напишуть і попросить заплатити
-
Коли зареєструєтеся і створити аплікацію то там буде і чек ліст.
-
До червня 2019 року в Альберті також не було вимоги мати англійську мову і багато аплікацій подавали навіть без пояснення і ніколи проблем не було. Бо якщо провінція не вимагає цього документу то і федеральний уряд не може. Хоча Канада тисла на Альберту дуже сильно з 2013 року щоб ми ввели англійську як обов'язковий елемент подачі. Консерватори не здавалися а прйшли НДП і багато дров наламали :(
-
Не всім інженерам треба Apega для роботи, відповідно не всім треба вона для номінації. Тут звісно не уточнено назву позиці та НОК але якщо взяли на работу інженером то це більш за все робота яка не потребує ліцензії
-
Вітання, батькам такого віку подаватися немаючи прямих родичів в Канаді не варто. Потрібно щоб Ви собі зробили імміграцію і тоді вже маму подали. Інакше дуже великий ризик відмови
-
Добрый день, подскажите, мы с Мариуполя, жили в непосредственной близости от Азовстали, сейчас весь наш район, все дома снесены, так как были полностью уничтожены. Мой муж, 47 лет, сын 26 лет и сын 17 лет были тяжело ранены миной у подъезда дома, были вывезены в Донецк, так как речь шла о жизни и смерти, я с дочерью 13 лет и моей мамой 86 лет выехала и рпзыскила их неделю спустя. После этого была долгая дорога, сначала в Грузию через Россию, в Грузии мужчин подлечили, несколько операций, дальше выехали а Австрию, там снова операции, теперь мы в Канаде. Работаем все взрослые кроме мамы и дочки. Сын средний на момент начала войны учился в колледже на электрика, колледж разрушен, документы оттуда никак нельзя ни забрать, ни восстановить, получается что у него нет образования, так как он живёт отдельно с девочкой (она выехала с ним с Мариуполя, когда его ранило), то податься с нами он не сможет. И моя мама, ей уже скоро 87, она болеет и работать не может и английский не выучит. Поэтому у среднего мы и, особенно, у мамы путь только через гуманитарную программу. Вопрос в том, как лучше маму подать , как нашу семью, или просто подать ее одну, а нам подаваться по программе обычной? Живём в Альберте, Medicine Hat.
-
Скажіть, будь ласка,чи хтось додавав use of a representative до своєї анкети?
-
На оф сайте ещё 300 номинаций
-
Якщо вдасться звязатися з офіцером, то можемо спробувати зробити редірект Наприклад домовитися про приблизний час, і якщо зєднає додати мене в дзвінок
-
1-888-242-2100
-
Можете спробувати. Це як мінімум не пошкодить. Якщо навіть вони це не побачать, то той самий чек дасте коли попросять
-
з 1 по 9ти це елементарі коледж (якщо такий що після 9го класу) це секондарі Інститут - університет
-
О а я вас таки памятаю )
12 Jan 2024, 17:45
23291/466076
2 minutes ago