PR CUAET
-
Я с вами полностью согласен! Только если причина не терпит отлагательства!
-
У меня такая ситуация с Грузией, где я была на 2 дня меньше, чем 6 месяцев Справку все равно взяла, т.к. офицер может дозапросить. Лучше получить заранее, если чувствуете, что может быть дозапрос, т.к. справка не имеет срока годности до тех пор, пока вы снова не въедете в страну.
-
Letter of explanation (loe) - це письмо пояснення своїми словами
-
Спасибо 😉
-
Так, і тоді це причина. Але не думаю що політик погодиться допомогти якщо причиною є «хочу по швидше отримати PR». Тому всі звернення мусять бути обгрунтованими.
-
Порадьте будь ласка стосовно фото для ПР потрібно додавати і пдф і діджітал копію?
-
Це не зовсім так. При доходах нижче певної суми за рік (ця сума відрізняється по провінціях) ви отримаєте рефанд. Але якщо у вас висока зарплата, але при цьому ви переплатили податок (із зарплати було підраховано більшу суму), то ви теж отримаєте рефанд. Якщо ж ви не доплатили частину податку, то доведеться його доплатити.
-
Чи можна створити окрему гілку?😚
-
Доброго дня, чи є тут ті кому досилали запит на заповнення форми Details of Govt Service
-
Нажаль, поки що окремої гілки нема, є лише для української програми. Пишить питання тут - ми тагнемо консультантів.
-
Ок, зрозуміло, дякую. Якщо хтось про локери знає, розкажіть будь ласка.
-
Якщо дитина не працює, то нічого подавати нікуди не треба.
-
Доброго дня. підкажіть будьласка з якого віку дитині потрібно подавати декларацію о доходах чи це залежить від того працює дитина чи ні? Дякую.
-
Нет, не писали. Собирались подождать до сентября и потом написать.
-
Звучить як тимчасова проблема яку вирішать на протязі короткого часу. Тож тим в кого подача середина грудня і далі точно немає сенсу на то зважати. Решті можливо варто зазирати в GC key щоб не пропустити зміни
-
Дякую
-
Останнє було 13 грудня минулого тижня
-
Доброго дня, підскажіть буль ласка які дати отримує зараз AOR?
-
Ви можете задати свої питання в цій гілці.
-
Доброго дня !Чи можна виїхати в Європу на тиждень вже після подачі на PR по атлантичній програмі ?Дякую
12 Jan 2024, 17:45
233061/436422
about a minute ago