PR CUAET
-
А, тепер розумію про що ви.
-
Подскажите смотреть те даты которые предварительно возможные там выставляют ?
-
Мабуть це про мене, моя донька отримала в липні ворк перміт з 2024 по 2026 (на 2 роки), подавала заявку в кінці травня. Перед цим мала візітор рекорд з дати заїзду 2022 по 2024, але в 2023 отримала свій перший ворк перміт, у якого строк був до липня 2024, тому що строк дії паспорту був такий. Вибачте, закидала датами.
-
Дякую, цю інформацію я бачив. Проте рік календарний є у іншій провінції
-
t.me/prcuaet/143330/265641
-
General
-
Я просто розуміла що слоти які зʼявляються там поштучно це ті від яких відмовилися (Їх зловити складно бо рандом). А ті коли багато дат то по графіку. Чому краще ввімкнути сповіщення бо тоді телефон буде маячити коли зʼявляються слоти і ви можете встигнути зайти і зловити. Коли ловила на себе то 6:00 за часом Оттави слоти так і не зʼявились і я просто пішла займатись своїми справами. Але десь близько 6:35 прийшло сповіщення з гілки «Слоти можливі дати» що виставлено багато слотів в Оттаві. Встигла зайти і зловити.
-
Точного нет графика,это ориентировочный
-
актуально
-
Да, говорят, что связано с отпусками Не знаю… сидим и ждем AOR, подались 8 мая
-
Я просто думала они есть только по вторникам через вторник .Спасибо
-
Ну чтобы структурировать для статистики, у нее был короткий ВП, потому что паспорт не позволял, а сейчас выдали на полных три года с момента первого ВП.
-
Всім привіт. Підкажіть , а скільки можна раз продовжувати воркперміт, я маю на увазі, чи можливо, що, наприклад, у 2027 році, податися знову на новий трирічний воркперміт і далі працювати, не подаючись на ПР? Дякую
-
Якщо для іміграції, то одного (найвищого ступеня) достатньо. Якщо для навчання або роботи - то там вже ситуація може бути інша.
-
Уверен, что есть. И что лучшая инвестиция - это взять моргич с его помощью.🙂
-
t.me/prcuaet/161506
-
Доброго дня , щоб змінити інформацію в work permit а саме в ADDITIONAL INFORMATION Employment Location треба робити новий WP ?
-
В этой ветке больше информации на этот счет t.me/prcuaet/55035
-
это еще интереснее. -сколько лет в браке с канадцем? -есть общие дети? -живете вместе?
-
Всім привіт, не знаю чи то можна тут постити, але то я роблю виключно безкоштовно, бо я вчитель англійської в канаді, а зараз літо то вирішила, щось прикольне зробити. Провожу розмовний клуб, по суботах о 20.30 за Торонто для людей які вже складають речення і можуть трохи висловитись, знають базу. Нас вже є трохи, тому як хочете то пишіть я надішлю деталі😊 Якщо тут не можна таке постити, я видалю.
12 Jan 2024, 17:45
233182/429003
2 minutes ago