PR CUAET
-
Бо в Best Interest of Children не входить розлучити дітей з батьком чи матір'ю.
-
Там написано що можна користуватися формою АБО емейлом. А яку інформацію Ви хочете додати - це вже самі вирішуєте.
-
15% відмов. Але треба розуміти, що багато людей подаються самі навіть не проконсультувавшись та не дізнавшись, чи є в них шанси на піар по цій програмі взагалі. Подаються аби податись.
-
заповнюємо самі цю форму та дочиталuся, що надо sign up digital, але не знаємо як це робиться. You must download, complete, digitally sign, and upload all the forms you need for your application. Do not print and scan any of these forms.
-
Дякую, а може ви знаєте це стоюється тільки зміни адреси чи також можно додати в один лист, що чоловік змінив роботу?
-
Ну я это и имела ввиду,например Эдмонтон вот пропустили судя по графику какой-то вторник. И вообще обещали они еще на своей странице в фэйсбуке постить,что тоже не всегда соответствует
-
Плюсую. В моїх дітей батько в Канаді (ми розлучені, він дав згоду на отримання ними піару) і констант сказала, що це дуже великий плюс до нашого кейсу. В той же час промелькнула була тут інфа, що відмовляють матерям-одиначкам. Коли я спитала, чому, адвокат пояснила приблизно те саме, що ви написали.
-
Доброго дня, громадo. Скажіть будь ласка, хто заповнював ось таку форму для імміграційного процесу для отримання статусу PR ? www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0191e.pdf
-
Так
-
Позитивні кейси, звісно, можуть бути. Можуть були докази, що батько не цікавиться дитиною. Тож розлука з таким батьком не принесе дитині страждань. А також можуть бути аргументи, які доводять, що навіть розлука з батьком не настільки тяжка для дитини, як її повернення в Україну.
-
Я б порадила вже не пошкодувати ті 100-150$ і взяти консультацію адвоката. От чесно. І ви б вже зрозуміли остаточно, на чому стоїте.
-
Ви в шлюбі?
-
дуже вдячна, але не зовсім зрозумілa про YouTube- яке відео ви маєте на увазі?
-
Дуже вам раджу у ютуб знайти українською відео як заповнити форму "назва" для програми "назва"- там буде пошагово що робити і як - багато вже консультантів записули. Підписати можно все у Adobe reader - тиждень безкоштовно, потім відміните не забудьте ʼ
-
В моєму кейсі нотаріально завірена згода від батька йшла чи не першим прикріпленим документом до справи.
-
Так. Мені також казали что відсутність тата великий мінус. Хоча наче в них було 2 позитивних кейса з мамами-одиначками
-
А на данном этапе непонятно, можно ли продлить ворк пермит по reunification? У меня pr, я вышла замуж и хочу чтобы муж подался через меня на pr Он вряд ли сможет продлить ворк пермит?
-
Що додати?
-
Ні, я розлучена. Як це все працює, коли батьки одружені, я не в курсі. Але якщо ваш тато вже тут, то це треба додати до кейсу і не нервувати.
-
Яка саме економічна? Яка хоч провінція? Чи експрес ентрі?
12 Jan 2024, 17:45
233244/449025
2 minutes ago