PR CUAET
-
А вам приходив Pre arrival letter ? Ви по якій програмі подавались?
-
Цікаво чи то лише CIBC пропонує таке. Чи можна і інші банки спробувати зробити таку привʼязку. В мене наразі є рахунок ФОП в Україні. І на цей рахунок я отримую всі лохів у валюті. Ось ніяк теж не можу зрозуміти як мені мати змогу ці долари сюди перекинути, щоб мати змогу їх тут використовувати.
-
Така ж ситуація. 18 Січня подався на федералку, 2 травня АОР, 7 червня дозапит Т4, пейролів, лист з роботи. 14 червня зарахували медікал - після тиша. Етобікок, АОС нон ЕкспресЕнтрі
-
Просто шукаю логіку😀 нам номінація була видана дуже давно. Можливо теж прийде до запит на працевлаштування.
-
Просто потягути вліво. Там є опція що увімкнути сповіщення. Коли я коли ловила слот то всі інші сповіщення були вимкнуті і таким чином єдине що приходило це з гілки слоти (трошки ту матч, але кому що треба)
-
Так, для нас це теж найголовніше 😅 а то в них всяке трапляється. Будемо пробувати і реєструватись і далі продовжувати дзвонити. Дякую ☺️
-
В неї паспорт до 01.27 року,але хочемо зробити ще один щоб податися на PR.А в квітні 2026 року їй 16,тому хочемо зробити на 10 років.
-
В мене пей стаби та Т4 не просили Офіс той самий )))
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка,хто знає: потрібно відправити паспорт з України на вклеювання візи через візовий центр і потрібно замовити доставку паспорта, тобто зробити запит. Питання: якою мовою ,англійською чи українською робити запит? Дякую всім хто відгукнеться
-
Тобто запитують Всі додаткові документи між AOR і Pre Arrival Letter?
-
Схоже на те... ПреЕрайвл не отримував
-
Краще глянути хронології Мені знається, що всі дозапити перед final decision. Коли воно зроблено, відповідно логічно pre-arrival letter Мабуть краще підкажуть ті, хто вже пройшов цей шлях