PR CUAET
-
Канадський
-
6:00
-
И я от туда. Ник Алененок 😀😃😀
-
Дякую за відповідь та інформацію!
-
До мене в Альберті 2є чи 3є звернулися для подачі по гуманітарній програмі. Зізвонилися і поговорили про їх ситуацію, запропонувала податися на провінційну програму, всі троє вже мають номінацію і на шлях до отримання ПР.... подавалися двоє самі... і дякували що я їм порекомендувала провінційну бо вони за неї не чули, а от за гуманітарну чули..... люди забувають що реклами потребує той товар який в інших випадках не продався б. Бо те що дійсно класне не потребує реклами
-
Ви на 100% праві. Гуманітарна тому і складна, бо вона для тих в кого по перше інших варіантів немає, і відповідно для тих хто в надзвичайних обставинах. Я це намагаюся тут донести, щоб люди розуміли на що вони ідуть, і що це не спосіб зекономити на англійській :)
-
Супер форум був: з ним в АIP в останній вагон, вже й громадянство є але згадую часто з теплотою. І Ваші всі ііторії становлення пам'ятаю. Скільки корисного унікального. Elani, з 2011 року. Аж ностальгія нахлинула🤭. Такі часи, вся інфа по дрібничкам збиралася:)
-
Тому ми її і обрали. Інакше пішли би за економічною. Це, як на мене, менш нервовий шлях, бо гуманітарна дуже розмита. Мені так здалося.
-
Та, я пояснічаю ))) Теоретичний ред флаг, але насправді не критичний. Шкода що з Чемоданом стало. Завдяки чемодану я став ПРом, зробив своє перше ЛМІА (коли за них ще 600 балів давали) та і взагалі якби не Чемодан я б не займався цим професійно. Це якраз почалося з того що в такому ж форматі старався підказати людям, де колись підказували мені. А ви там під яким ніком були?
-
Дякую за підтвердження. Відповідно вся ваша сімя була б medically inadmissible, тому крім гуманітраної у вас і не було інших варіантів. Відповідно це ж одним з найсильніших аргументів на цю тему, бо ви просите вийняток з законодавства, яке на пряму перешкоджає вам отримати ПР. Ще раз вітаю вас, і дякую за те що ділитесь.
-
Якщо терпить - краще чекати. Якщо можливість податися на ПР згорає (закінчується ІТА або номінація), то можливо є зміст ризикнути. Також додати паспорти як тільки будуть, так як розгляд всеодно як мінімум пару місяців, а можу бути і рік ібльше, то можна дослати. Проте якщо терпить - чекайте на паспорт, бо як мінімум буде меньше головної болі в випитих таблеток )
-
Дякую!!!