Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5174677173T Offline
    t5174677173T Offline
    V5vvv
    wrote on last edited by
    Поділіться будь ласка , в який час треба ловити слот на виготовлення закордонного паспорту в Едмонтоні ? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1448782668T Offline
    t1448782668T Offline
    Elen Brilskaia
    wrote on last edited by
    И я от туда. Ник Алененок 😀😃😀
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Дякую за підказку, схиляюсь до цього варіанту наразі. Тому що умова програми саме бути в Канаді на момент отримання статусу ПР і напевно безпечніше за все терміново летіти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t394382556T Offline
    t394382556T Offline
    Diana Berus
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь та інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    До мене в Альберті 2є чи 3є звернулися для подачі по гуманітарній програмі. Зізвонилися і поговорили про їх ситуацію, запропонувала податися на провінційну програму, всі троє вже мають номінацію і на шлях до отримання ПР.... подавалися двоє самі... і дякували що я їм порекомендувала провінційну бо вони за неї не чули, а от за гуманітарну чули..... люди забувають що реклами потребує той товар який в інших випадках не продався б. Бо те що дійсно класне не потребує реклами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ви на 100% праві. Гуманітарна тому і складна, бо вона для тих в кого по перше інших варіантів немає, і відповідно для тих хто в надзвичайних обставинах. Я це намагаюся тут донести, щоб люди розуміли на що вони ідуть, і що це не спосіб зекономити на англійській :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Супер форум був: з ним в АIP в останній вагон, вже й громадянство є але згадую часто з теплотою. І Ваші всі ііторії становлення пам'ятаю. Скільки корисного унікального. Elani, з 2011 року. Аж ностальгія нахлинула🤭. Такі часи, вся інфа по дрібничкам збиралася:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Це не зовсім коректо насправді. Відмова по одній програмі (будь якій) не зменшує шанси отримати ПР по іншій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Sonko
    wrote on last edited by
    Тому ми її і обрали. Інакше пішли би за економічною. Це, як на мене, менш нервовий шлях, бо гуманітарна дуже розмита. Мені так здалося.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не буде. Але для провінційної програми треба буде job offer
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Та, я пояснічаю ))) Теоретичний ред флаг, але насправді не критичний. Шкода що з Чемоданом стало. Завдяки чемодану я став ПРом, зробив своє перше ЛМІА (коли за них ще 600 балів давали) та і взагалі якби не Чемодан я б не займався цим професійно. Це якраз почалося з того що в такому ж форматі старався підказати людям, де колись підказували мені. А ви там під яким ніком були?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Дякую за підтвердження. Відповідно вся ваша сімя була б medically inadmissible, тому крім гуманітраної у вас і не було інших варіантів. Відповідно це ж одним з найсильніших аргументів на цю тему, бо ви просите вийняток з законодавства, яке на пряму перешкоджає вам отримати ПР. Ще раз вітаю вас, і дякую за те що ділитесь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor sk
    wrote on last edited by
    Якщо я працюю офіційно але без контракту це не буде проблемою при подачі на pr в ВС, компанія офіційно зареєстрована в ВC 10 років і платить всі податки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Да ясное дело. Но получение карты после выезда... red flag или нет? P.S. приятно видеть старые лица форума Чемодан)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо терпить - краще чекати. Якщо можливість податися на ПР згорає (закінчується ІТА або номінація), то можливо є зміст ризикнути. Також додати паспорти як тільки будуть, так як розгляд всеодно як мінімум пару місяців, а можу бути і рік ібльше, то можна дослати. Проте якщо терпить - чекайте на паспорт, бо як мінімум буде меньше головної болі в випитих таблеток )
    1 Reply Last reply
    0
  • t1649491869T Offline
    t1649491869T Offline
    Ирина Шевченко
    wrote on last edited by
    Дякую!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Sonko
    wrote on last edited by
    В нашому випадку вартість лікування перевищує встановлений ліміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Спонсором кого? Якщо вона отримає ПР не по цій програмі, а по програмі подружнього сопнсорства, то її родичі (я так розумію ви) зможете податися на ПР по цій програмі. Але це якщо все встигнете до 22го жовтня Якщо ж вона буде іти по цій програмі, декларуючи своїм родичем чоловіка, то вона вже НЕ зможе виступати вашим родичем по цій програмі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Там все насправді дуже складно (і не завжди логічно чи ефективно). Офіцери можуть бути не виноваті, часто системи по дурному все розприділяють. Хоча і за офіцерами теж часто гріхи. Логіку там шукати не варто - повний рандом
    1 Reply Last reply
    0
  • t534735684T Offline
    t534735684T Offline
    UladzislauS
    wrote on last edited by
    Спасибо огромное, я у них физически тут по open WP работаю уже 1,4 года, то есть они просто делают для 50 points в EE, тогда вообще fee для них нету, я понял, буду с ними про это говорить тоже) Спасибо за ответ
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags