PR CUAET
-
При такому перевазі наче курс дають низький, але можу помилятись
-
Курс вчора був 29,64
-
Вітаю! Тільки планую подаватись на програму, на себе і дитину. Батько дитини в Україні, знаю, що треба від нього дозвіл/згоду. Робити дозвіл/згоду в Україні і перекладати, чи таки скористуватись послугою нотаріуса онлайн з заповненням форми? Хто як робив, поділіться своїм досвідом, будь ласка
-
Ого, курс поганий, ще й 0,9% fees
-
Всем привет 👋, Меня зовут Лев Абрамович, я иммиграционный адвокат и основатель юридической фирмы Abramovich Immigration Law. Практикую в сфере иммиграционного права больше 12 лет. Наша практика сфокусирована на судопроизводстве в иммиграционном контексте (judicial reviews and appeals), иммиграционный неприемлемости (inadmissibility), проблематичных файлах, а также гуманитарных аппликациях (humanitarian and compassionate applications) и беженстве (refugee protection). Мы предоставляем бесплатные консультации по гуманитарной программе для обладателей визы CUAET. Контактная информация: Lev Abramovich Abramovich Immigration Law 145 Wellington Street West| Suite 201 | Toronto | ON | M5J 1H8 E: [email protected] W: atimmigrationlaw.com/about-us/
-
3 місяці
-
На кожну дорослу людину, дитину заповнюється окрема аплікація на візу
-
Вони одразу перед переказом пишуть яка сума буде зарахована, тому зможете спочатку порахувати, а лише потім обирати через кого надсилати
-
Ловити слоти в той час що і Торонто?
-
Це якщо я правильно прахував, на курсі ви втрачаєте 4-5% без фі