PR CUAET
-
Курс вчора був 29,64
-
CIBC начебто зараз пропонує 0 комісії за транзакцію за кордон. В чоловіка в акаунті світиться така інформація (він перевівся в цей банк нещодавно. Але ми ще не пробували.
-
Вітаю! Тільки планую подаватись на програму, на себе і дитину. Батько дитини в Україні, знаю, що треба від нього дозвіл/згоду. Робити дозвіл/згоду в Україні і перекладати, чи таки скористуватись послугою нотаріуса онлайн з заповненням форми? Хто як робив, поділіться своїм досвідом, будь ласка
-
Ого, курс поганий, ще й 0,9% fees
-
Всем привет 👋, Меня зовут Лев Абрамович, я иммиграционный адвокат и основатель юридической фирмы Abramovich Immigration Law. Практикую в сфере иммиграционного права больше 12 лет. Наша практика сфокусирована на судопроизводстве в иммиграционном контексте (judicial reviews and appeals), иммиграционный неприемлемости (inadmissibility), проблематичных файлах, а также гуманитарных аппликациях (humanitarian and compassionate applications) и беженстве (refugee protection). Мы предоставляем бесплатные консультации по гуманитарной программе для обладателей визы CUAET. Контактная информация: Lev Abramovich Abramovich Immigration Law 145 Wellington Street West| Suite 201 | Toronto | ON | M5J 1H8 E: lev@atimmigrationlaw.com W: atimmigrationlaw.com/about-us/
-
3 місяці
-
TD Bank взагалі грабує людей
-
На кожну дорослу людину, дитину заповнюється окрема аплікація на візу
-
Вони одразу перед переказом пишуть яка сума буде зарахована, тому зможете спочатку порахувати, а лише потім обирати через кого надсилати
-
Можливо. Буду пробувати лише наступного місяця
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки буде коштувати біометрія для сім‘ї 2 дорослих, 3 дитини (14, 11, 4 роки). По сімейній програмі. Дякую
-
Ловити слоти в той час що і Торонто?
-
Отож. Там навіть без комісії дорого))
-
Це якщо я правильно прахував, на курсі ви втрачаєте 4-5% без фі
-
Вітаю. Можливо хтось знає коли прибуде дип.пошта в Оттаву? Чи це треба їм на мейла писати і питатися?
-
Я вибачаюсь , ви вже літали в Мексику ? Сама зараз збираюсь , але переживаю чи треба ЕТА якщо канадська віза стоїть . Ви оформлювали додатково ЕТА чи просто паспорт з канад візою+броні готелів+зворотні квитки показували на паспортному ?
-
Looks like I don't have control over that user, or the ID isn't a valid one. If you reply to one of their messages, I'll be able to interact with them.
-
/sban @asadchykh_svitlana
-
Доброго дня. Зкиньте, будь ласка, посилання для продовження ворк перміт.
-
Добрый вечер , подскажите пожалуйста Я хотел строиться на работу на Facility Operator Level 1 уже сегодня подписал контракт Но вот только что мне позвонил менеджер и сказал что я могу работать по этой профессии Так как указана в ворк пермит что я не могу работать Agricultural occupations Мне он сказал спросит офицера на счёт этого
12 Jan 2024, 17:45
233401/433085
8 minutes ago