PR CUAET
-
Доброго дня,підскажіть я хлопець 26 років,без сім'ї,вартує подаватись на гуманітарну?
-
Ніби то наступний день для подачі після червня був серпень 13
-
А яка комісія? Бо при тому методі що я сказав 1%
-
Не нужно еТА, канадской мультивизы достаточно. А какая она не важно, визитор или ворк.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, чи будуть відкривати форму для подачі аплікації на Тех пас сьогодні?
-
Бо треба мастеркард
-
У закріплених є відео інструкція.
-
У 18 по часу Оттава
-
Не получилось на кредитную
-
А хтось зі Scotiabank або на Scotiabank відправляв гроші за кордон/з-за кордону на картку? В мене в додатку чогось немає такої можливості, а лише Вестерн Юніон. Це в усіх так?
-
Віза не дозволяє, а чому я не знаю
-
Обе карты виза( А в чем разница?
-
Mastercard!!!
-
А візітор був у сина. Квитки ніхто не дивився, чи то так мені повезло
-
Попробую на кредитную сейчас
-
Спочатку візьми проскроль цю групу і почитай. Потім зроби висновки. Якщо ще вагаєшся візьми консультацію у адвоката. І на основі всього вирішуй. За тебе це ніхто не зробить.
-
Большинство консультантов убеждают людей подаваться потому что нет особых требований и деньги берут за результат. Лучше на оф источниках читайте сами)
-
Тільки якщо його батько, який не в Канаді, не проти. Якщо проти - то один з найгірших кейсів Best interest of children не включає бажання офіцера позбавити дитину люблячого батька
-
Не драматизуйте, повідомляти про зміну вашого робочого місця не потрібно. Зараз люди прочитають повідомлення і почнуть розносити ці чутки по групах або просто робити зайві кроки. Це не економічно-трудова імміграція, а гуманітарно-сімейна
-
А на Walmart MasterCard не пробували?
12 Jan 2024, 17:45
Post 233446 of 389854
less than a minute ago