PR CUAET
-
а окей, тоді все ж календарний рік грає роль. дуже дякую
-
Так. Головне щоб було кому прийняти. Бо переадресація на державні коричневі конверти не розповсюджується
-
Ну і у всіх програмах Нової Скошії є загальна вимога мати рік досвіду. А це в іміграції зазвичай одночсно 1 повний календарний рік + 1560 годин в ньому або більше
-
а де цей гайд? Вибачте в групі буваю тільки іноді й не читала..
-
І те і інше, але тут мова не стільки про Нову Скошію, скільки про досвід в цілому. Якщо у вас немає 1 року досвіду, вас просто в ЕЕ не мало б пустити
-
В більшості випадків - так
-
Так дивно, чомусь в мене не виходить, зависає на вкладці personal information, і після того як натискаю на кнопку next далі не йде😰 вже не знаю в чому справа може бути
-
Тобто те що ми не отримали аор не означає що наші заявки з "дефектом" а просто ми такі везучі і попали в ті 10%?
-
Я тільки що зареєструвалась, без проблем)
-
Цілком. Це не є 100% жива черга. Цілком нормально якщо комусь з лютневих зараз прийде AOR і при тому в когось з листопадових не буде. Це не масово, але тут питання статистичного розподілу. 80% заявок ідуть по передбачуваному шляху. 10% ідуть значно швидше, і 10% ідуть значно повільніше. Часто без явних причин, на жаль
-
Дякую за відповідь. Я розумію що програма нова і все таке, але чи може вона на стільки затягнутися що будемо чекати аор до року, наприклад? Це я про тих 10% "везунчиків"
-
Доброго дня. Завтра не буде працювати АОС?
-
Ага так і є часто. Якщо дуже хочете можете передзвонити і попитатись чи в них ваша заявка прийнята
-
Це не означає що мусимо просто чекати. Для самозаспокоєння, можете їм задзвонити і спитати як там справи - на то там ті телефонні агенти і сидять
-
Спробуйте знайти з іншого комп'ютера чі з телефона
-
Питання, чи потрібно обирати апостіль чи достатньо обрати "формування пакету для wes Canada"
-
В мене трек ер ще з 14 червня не оновлюється. Читала, що в багатьох така проблема. Зараз маю:
-
Це гуманітарна і по окремій піблічній полісі - тут таке на жаль може бути
-
Блін, це якийсь капець...знов і знов нові пригоди
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
233508/431147
2 minutes ago