PR CUAET
-
Якщо терпить - краще чекати. Якщо можливість податися на ПР згорає (закінчується ІТА або номінація), то можливо є зміст ризикнути. Також додати паспорти як тільки будуть, так як розгляд всеодно як мінімум пару місяців, а можу бути і рік ібльше, то можна дослати. Проте якщо терпить - чекайте на паспорт, бо як мінімум буде меньше головної болі в випитих таблеток )
-
Дякую!!!
-
В нашому випадку вартість лікування перевищує встановлений ліміт.
-
Спонсором кого? Якщо вона отримає ПР не по цій програмі, а по програмі подружнього сопнсорства, то її родичі (я так розумію ви) зможете податися на ПР по цій програмі. Але це якщо все встигнете до 22го жовтня Якщо ж вона буде іти по цій програмі, декларуючи своїм родичем чоловіка, то вона вже НЕ зможе виступати вашим родичем по цій програмі.
-
Спасибо огромное, я у них физически тут по open WP работаю уже 1,4 года, то есть они просто делают для 50 points в EE, тогда вообще fee для них нету, я понял, буду с ними про это говорить тоже) Спасибо за ответ
-
Є загальний. Але я туди по одному проблемному кейсу вже пів року намагаюся додзвонитися, і поки що без успіху. Якби мені хтось зробив сервіс додзвонитися в IRCC, я б платив 50 доларів за зєднаний дзвінок. Я не жартую ))) Хто хоче спробувати свої сили - пишіть
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка,якщо моя сестра приїхала по CUAET і зараз подає на PR як громадянська дружина канадця,чи зможе вона виступити спонсором по сімейній програмі імміграції?
-
Дякую за розяснення, справді цікаво!