PR CUAET
-
🔴🔴🔴 Інформаційний пост: ТОП-10 міфів про систему Express Entry Деталі: t.me/prcuaet/154365/277579 🔴🔴🔴
-
I am licensed to work across all of Canada through Centum Mortgage Lender’s Desk as I belong to one of their franchises.
-
Доброго вечора! Чи мав хтось власний досвід взаємодії з некомпетентним лікарем, і скаржився на нього, так, як він повів себе халатно відносно недоброго аналізу крові, і призначив неправильне лікування. Хочу подати скаргу, і зробити все правильно. Едмонтон.Відпишіться будьласка в особисті. Дякую!
-
В 2023 в октябре
-
Хай мене хтось поправить, але таке виглядає, що треба печатки перекладати на цих перекладах. В мене така ж ситуація. Всі печатки польською мовою я маю на перекладах з укр. на пол. і з пол. на англ.
-
Я подала декларацію 11 березня, досі чекаю. Сказали це нормально…
-
Доброго вечора! Мені треба допомога😊 Мій дядько та його син обидва мають ворк перміти та візи до 27року, моя тітка увесь час подачі була тяжко хвора і навіть не думала приїжджати до Канади. Чи можу я їй якось зробити візу, щоб вона доєдналася до свого чоловіка і тоді вже всередині Канади подалася на OWP (на основі OWP її чоловіка). Сам ворк перміт із Канади я їй подам без проблем. Чи можливо якась їй зробити візу щоб вона хоч приїхала? Бо в туристичній треба доказати повернення, а вона збирається отримувати ворк перміт. Що робити у цій ситуації?
-
Нет я с сыном переехал в двоем с Одессы