PR CUAET
-
В 2023 в октябре
-
Хай мене хтось поправить, але таке виглядає, що треба печатки перекладати на цих перекладах. В мене така ж ситуація. Всі печатки польською мовою я маю на перекладах з укр. на пол. і з пол. на англ.
-
Я подала декларацію 11 березня, досі чекаю. Сказали це нормально…
-
Доброго вечора! Мені треба допомога😊 Мій дядько та його син обидва мають ворк перміти та візи до 27року, моя тітка увесь час подачі була тяжко хвора і навіть не думала приїжджати до Канади. Чи можу я їй якось зробити візу, щоб вона доєдналася до свого чоловіка і тоді вже всередині Канади подалася на OWP (на основі OWP її чоловіка). Сам ворк перміт із Канади я їй подам без проблем. Чи можливо якась їй зробити візу щоб вона хоч приїхала? Бо в туристичній треба доказати повернення, а вона збирається отримувати ворк перміт. Що робити у цій ситуації?
-
Нет я с сыном переехал в двоем с Одессы
-
Их много ) но не хочу тут озвучивать
-
Должны быть основания , я подавался через адвоката , на другие программы не пытался
-
@ValeriiaKlestova Привіт усім!👋👋👋 🌿The Green Academy запрошує вас на заняття з англійської!💚 💪Якщо ти в процесі професійної імміграції, тобі до нас! The Green Academy спеціалізується на підготовці до CELPIP, IELTS!🧑🎓 -online з будь-якої точки світу🌏 - англійська з 0 до Advanced🎓 -підберемо зручний графік⏳ -групи 3-6 осіб👥 ‼️Запрошуємо до нас навчатися за студентською візою‼️ 🔥Директор школи Тетяна Грін - екс-екзаменатор IELTS, тому більш знає всю систему зсередини. Навчальні програми побудовані під різні рівні та цільові бали, але на 100% результату.💪 🎁10% ЗНИЖКА на 3 МІСЯЦІ навчання + Speaking Club в подарунок - до 10.08🎁 🫶Запишись на безкоштовну консультацію: link.grn.one/free-consultation 🫶В кінці залишу кілька свіжих відгуків