PR CUAET
-
Коли останній раз таке було (ТР ту ПР), то хто був за кордоном казав що закордоном, і казав коли буде назад в Канаді. Якщо це був різонабл таймлайн, то принаймі по тій програмі до цього ставилися лояльно. Це в тому числі тому що процесинг по цій програмі ще досі іде і люди деякі роками чекали, тому досить нормальна ситуація, що люди могли не бути на той момент або і більшіть часу в Канаді
-
Десь так. Вони просять уточнити дані, інколи також нові фото, якщо 6 місяців пройшло, і зазвичай на це дають 7 днів. Коли дані підтвердили, відкривається форма в ПР порталі, де треба підтвердити що ви в Канаді, ідодати фото, якщо попросили. Тоді за 1-4 тижні приходить КОПР
-
Це хороший варіант для тих хто чекає на рішення за межами Канади. Також зазвичай уточнення даних просять за 7 днів, тому якщо є білети можна швиденько прилетіти, і прийняти в Канаді Копр, і взагалі нічого нікому сильно не розказувати. Бо по факту вже будете в Канаді кои будете тиснути галочку - Я в Канаді!
-
Якщо є КОПР то в той самий день всі візи стають недійсними Якщо немає ПР карти на руках, але є КОПР і треба терміново кудись їхати, перед поверненням потрібно в консульстві Канади в вашій країні просити ПРТД Зайдіть в гілку про лендинг, я там детально все розписав Переслати ПР карту, якщо вона до того часу як вам потрібно вертатися зявилася, фізично можна, але технічно це не зовсім легально. Тому що документи такого типу, в тому силі паспорт мають подорожувати з людиною, і не повинні пересилатися поштою.
-
LMIA це процедура самого роботодавця. Вона в ходить до розряду рекрутингових витрат. За законом жодні витрати на найм працівника не можуть бути на пряму чи опосередковано зняті з працівника. Це якраз зроблено як спроба зменшити employment/immigration fraud Коли наприклад пропонують роботу в Канаді, але треба заплатити 15к При тому що такі схеми часто таки ведуть до отримання ПР, також досить часто буває що роботи в принципі немає, і 15к ідуть в трубу.
-
Зазвичай ні. В школах інколи бувають нюанси, але то від незнання. Якщо в дитини є будь який довготривалий статус, і хоча б один з його/її батьків має статус в Канаді студента або робочого то та дитина може ходити в школу безплатно. Але я чув в когось були притензії чому ворк перміт в дитини а не візитор рекорд. Але це чисто від незанння. По закону ворк перміту буде досить, плюс він сам по собі дає право працювати. Проте по віку є обмеження скільки можна працювати і в який період (особливо в навчальний рік). Це треба уточняти в міністерстві праці вашої провінції
-
Чітких пояснень на цю тему не було. Продовжені вже відповідали на наші запити що можна Також там є відсилки в тексті про продовження статусів щоб подавати навіть без паспорта головне щоб вчасно, і що вони будуть враховувати ситуацію з паспортами Проте чи така сама логіка застосовується до ПР скзаати складно. Я на одну візу в Канаді подав дитині вклеєній в паспорт мами ще влітку - досі немає рішення. Тому технічно податися на ПР можна, і просити вийняток по статті 25, і просити ідентифікацію за свідоцтвом про народження та фклеєним фото в паспорт батьків. Але це на жаль не без ризиків