Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Правильна процедура ПРТД - Перманент Резідент Тревел Документ Неправильна процедура, переслати собі картку (але вони і по пару місяців можуть іти, тому це теж не завжди варіант)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Для виїзду не треба. Тут не рабство силою ніхто не тримає )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо є КОПР то в той самий день всі візи стають недійсними Якщо немає ПР карти на руках, але є КОПР і треба терміново кудись їхати, перед поверненням потрібно в консульстві Канади в вашій країні просити ПРТД Зайдіть в гілку про лендинг, я там детально все розписав Переслати ПР карту, якщо вона до того часу як вам потрібно вертатися зявилася, фізично можна, але технічно це не зовсім легально. Тому що документи такого типу, в тому силі паспорт мають подорожувати з людиною, і не повинні пересилатися поштою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Переважно їх будуть зараховувати, але ніхто не застрахований від того що офіцер попросить знову. Це в його/її прерогативі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Треба. Як варіант просити виключити дружину з заявки. Її всеодно треба буде вказати і все заповнити, але потім додаємо sworn declaration про те що просимо виключити і що розуміємо що відмовляємося від права людину коли небудь спонсорувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    LMIA це процедура самого роботодавця. Вона в ходить до розряду рекрутингових витрат. За законом жодні витрати на найм працівника не можуть бути на пряму чи опосередковано зняті з працівника. Це якраз зроблено як спроба зменшити employment/immigration fraud Коли наприклад пропонують роботу в Канаді, але треба заплатити 15к При тому що такі схеми часто таки ведуть до отримання ПР, також досить часто буває що роботи в принципі немає, і 15к ідуть в трубу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t99458557T Offline
    t99458557T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дякую, гарного Вам вечора!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Зазвичай ні. В школах інколи бувають нюанси, але то від незнання. Якщо в дитини є будь який довготривалий статус, і хоча б один з його/її батьків має статус в Канаді студента або робочого то та дитина може ходити в школу безплатно. Але я чув в когось були притензії чому ворк перміт в дитини а не візитор рекорд. Але це чисто від незанння. По закону ворк перміту буде досить, плюс він сам по собі дає право працювати. Проте по віку є обмеження скільки можна працювати і в який період (особливо в навчальний рік). Це треба уточняти в міністерстві праці вашої провінції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Чітких пояснень на цю тему не було. Продовжені вже відповідали на наші запити що можна Також там є відсилки в тексті про продовження статусів щоб подавати навіть без паспорта головне щоб вчасно, і що вони будуть враховувати ситуацію з паспортами Проте чи така сама логіка застосовується до ПР скзаати складно. Я на одну візу в Канаді подав дитині вклеєній в паспорт мами ще влітку - досі немає рішення. Тому технічно податися на ПР можна, і просити вийняток по статті 25, і просити ідентифікацію за свідоцтвом про народження та фклеєним фото в паспорт батьків. Але це на жаль не без ризиків
    1 Reply Last reply
    0
  • t99458557T Offline
    t99458557T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дякую ❤️ Все інше не потрібно? (Крім візи)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо до ПР 2 роки = 1 рік +2 роки ПРом Сума 3 роки )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо сину 14+, то подавайте його зразу на ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    немає. Може бути безробітним
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Мені сьогодні затвердили бюджет на лміа, отож hopefully за місяць буду мати :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor sk
    wrote on last edited by
    Ок а якщо я працюю офіційно але без контракту це не буде проблемою при подачі на pr?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284063279T Offline
    t1284063279T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Вітаю. Будь-ласка, допоможіть розібратись. На момент приїзду в Канаду мої діти не мали закордонних паспортів. Їх фото вклеїні в мій паспорт. Чи можу я подаватися на ПР з лише моїм паспортом та вклеїними фото моїх дітей. Паспорта дітей чекаю 4 місяці, ні кінця ні краю тому немає. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Трабі і календарний рік і 1560 годин. Оба тести треба щоб були виконані одночасно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В деяких варіантах, ця порада може бути досить проблематичною. Тому дуже рекомендую уточняти нюанси
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Залежить від програми, від того хто заявник. Вимоги бути в Канаді під час процесу немає, але якщо ПР по провінційній програмі, то маєте відповідати умовам програми поки не отримаєте ПР Тобто якщо ви головний заявник, і вимога працювати фул-тайм, то на 2 місяці виїхати може бути проблемою
    1 Reply Last reply
    0
  • t99458557T Offline
    t99458557T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Доброго вечора! Остапе, вибачте, може за тупе питання, але я заплуталася😵‍💫підкажіть, будь ласка У сина (14 років) віза visitor і study permit, закінчуються у лютому. Отримали новий паспорт, сіла заповнювати аплікацію на продовження, так от питання: я повинна податися на продовження study permit чи отримання visitor record? Далі ще він хоче працювати, і потрібно буде податися на work permit😵‍💫то це робити одночасно? Чи після отримання нової візи?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags