PR CUAET
-
-
Tamara [5764287412] заблоковано.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо подаватись на PR по програмі Nova Scotia Nominee Program Skilled worker (TEER 5), то чи потрібно підтверджувати диплом університету через WES заявнику чи членам його сім'ї? У цій програмі написано, що потрібні лише копії, тобто як я розумію, підтвердження WES не потрібно ні заявнику, ні його сім'ї. Documents related to your education and training • a copy of your high-school diploma • copies of the licences or certif i cates required for the job you have been offered, if needed
-
Ні. Чекаємо з кінця квітня.
-
Чекаємо на евалюацію диплома магістра з 5 травня. ENIC передав документи в WES 31 травня 🙃
-
В кінці листопада
-
@OstapBosak а можете підказати. Я змінюю роботу. Прийшло запрошення на роботодавця від якого йду. У мене лише 14 днів тому або подаюсь з ним або пролітаю. Чи можу я зараз подати з цим роботодавцем а потім написати листа про нового? Чи марно?
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, сегодня пришёл ответ: написано, что нужно сдать биометрию, но имя указано только основного апликанта, моего (я жена) нет. Я всё равно должно сдавать тоже биометрию, правильно? И ещё я не вижу присвоеного номера, это нормально? Только запрос на биометрию? Спасибо)
-
Пощастило)) Я в групі Воцап слідкувала, місяць тому було приблизно місяць між порталами у всіх з офісу Монреаль.