PR CUAET
-
Зазвичай ні. В школах інколи бувають нюанси, але то від незнання. Якщо в дитини є будь який довготривалий статус, і хоча б один з його/її батьків має статус в Канаді студента або робочого то та дитина може ходити в школу безплатно. Але я чув в когось були притензії чому ворк перміт в дитини а не візитор рекорд. Але це чисто від незанння. По закону ворк перміту буде досить, плюс він сам по собі дає право працювати. Проте по віку є обмеження скільки можна працювати і в який період (особливо в навчальний рік). Це треба уточняти в міністерстві праці вашої провінції
-
Чітких пояснень на цю тему не було. Продовжені вже відповідали на наші запити що можна Також там є відсилки в тексті про продовження статусів щоб подавати навіть без паспорта головне щоб вчасно, і що вони будуть враховувати ситуацію з паспортами Проте чи така сама логіка застосовується до ПР скзаати складно. Я на одну візу в Канаді подав дитині вклеєній в паспорт мами ще влітку - досі немає рішення. Тому технічно податися на ПР можна, і просити вийняток по статті 25, і просити ідентифікацію за свідоцтвом про народження та фклеєним фото в паспорт батьків. Але це на жаль не без ризиків
-
Мені сьогодні затвердили бюджет на лміа, отож hopefully за місяць буду мати :)
-
Вітаю. Будь-ласка, допоможіть розібратись. На момент приїзду в Канаду мої діти не мали закордонних паспортів. Їх фото вклеїні в мій паспорт. Чи можу я подаватися на ПР з лише моїм паспортом та вклеїними фото моїх дітей. Паспорта дітей чекаю 4 місяці, ні кінця ні краю тому немає. Дякую заздалегідь.
-
Залежить від програми, від того хто заявник. Вимоги бути в Канаді під час процесу немає, але якщо ПР по провінційній програмі, то маєте відповідати умовам програми поки не отримаєте ПР Тобто якщо ви головний заявник, і вимога працювати фул-тайм, то на 2 місяці виїхати може бути проблемою
-
@OstapBosak Доброго вечора! Остапе, вибачте, може за тупе питання, але я заплуталася😵💫підкажіть, будь ласка У сина (14 років) віза visitor і study permit, закінчуються у лютому. Отримали новий паспорт, сіла заповнювати аплікацію на продовження, так от питання: я повинна податися на продовження study permit чи отримання visitor record? Далі ще він хоче працювати, і потрібно буде податися на work permit😵💫то це робити одночасно? Чи після отримання нової візи?
-
Треба календарний рік
-
Тобто якщо до пр 2 роки пожила,то достатньо буде рік з пр?
-
Роботодавець не має права брати взагалі ні за що гроші, чи послуги адвоката таки може платити працівник? Мені здавалося що це ок що працівник платить адвокату :)