PR CUAET
-
Доброго дня, це сьогодні вибірка?) яка саме? Дуже дякую
-
Якщо це job offer stream то міняти роботодавця не можна
-
IRCC прислали . Не завжди присилають із запрошенням на біометрію зразу ж. Інколи окремо
-
Подумать о чем? И причем тут адвокаты? Кроме best interest of child есть много жизненных ситуаций и hardships, которые являются сильным основанием для подачи :)
-
Тобто можна не чекати на запрошення на біометрію?
-
А у вас з якого офісу прийшов ,AOR без біометрії?
-
Можна. На здачу біометрії є 30 днів, до того ж можна здати і закордоном, якщо потрібно
-
В этой ситуации нужно хорошо думать, особенно тем кто без детей и кто подаётся с адвокатами. При таком соотношении квот/количество аппликаций, риск очень высокий
-
Тобто можна виїжджати і після здачі біометріі ?
-
Я имею ввиду затраты очень высокие, около 7000 и это без сборов за аппликацию. Если я верно понимаю, у IRCC есть квоты, которые они не могут превысить. Мой юрист сказал, что приоритет заявлений отдается по best interest of child.
-
Звісно. Тільки розраховуйте так щоб за 30 днів від запиту здати, неважливо в якій країні
-
Подавався 3 лютого на новий вп Змінився статус в кабінеті на апрувд і в документ статус зʼявились дати нового вп до 9 серпня 2027 року
-
Торонто
-
Я маю на увазі з якого міста прийшов АОR без біометрії?
-
Що Ви маєте на увазі у 1 пункті ? Бути при подачі аплікації?
-
Доповню тільки що якщо виїхати прямо надовго, на 6+ місяців це може понести за собою наслідки: - Перездача медицини, - Нова довідка про несудимість, - Попросять прибути в Канаду до надсилання портал 1. Тож ідеально все ж бути в Канаді, виїжджати у відпустку на тиждень 0 проблем
-
Звичайно! Основний аплікант мусить бути в Канаді: 1. При подачі аплікації 2. При прийнятті статуса ПР (це де факто портал 1, портал 2, екоПР) опціонально дочекатись картки або родичі можуть переслати. Все, за межами цих етапів будьте де хочете
-
Зависит от ваших факторов и адвоката. Я, например, заплатил 4к (без пошлин), так как выбрал оплату по часам и готовил документы сам. По сути, самое главное что сделал адвокат - это affidavit, counsel submission and country conditions. Письма поддержки, волонтерка и тд легко делается самостоятельно и на мой взгляд, даже лучше если делаешь это сам.
-
Дякую
-
Друзі, підкажіть будь ласка, що означає "Declaration of canadian official" (Form 0191 E, section 5, та сама яка підтверждує рідство між апплікантом і резидентом). Це просто підпис в присутності юриста, чи потрібно також підтверджувати рідство? Якщо друге – чи приймаються канадськими юристами документи апостильовані українським юристом? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
233830/437072
4 minutes ago