PR CUAET
-
Доповню тільки що якщо виїхати прямо надовго, на 6+ місяців це може понести за собою наслідки: - Перездача медицини, - Нова довідка про несудимість, - Попросять прибути в Канаду до надсилання портал 1. Тож ідеально все ж бути в Канаді, виїжджати у відпустку на тиждень 0 проблем
-
Звичайно! Основний аплікант мусить бути в Канаді: 1. При подачі аплікації 2. При прийнятті статуса ПР (це де факто портал 1, портал 2, екоПР) опціонально дочекатись картки або родичі можуть переслати. Все, за межами цих етапів будьте де хочете
-
Зависит от ваших факторов и адвоката. Я, например, заплатил 4к (без пошлин), так как выбрал оплату по часам и готовил документы сам. По сути, самое главное что сделал адвокат - это affidavit, counsel submission and country conditions. Письма поддержки, волонтерка и тд легко делается самостоятельно и на мой взгляд, даже лучше если делаешь это сам.
-
Дякую
-
Друзі, підкажіть будь ласка, що означає "Declaration of canadian official" (Form 0191 E, section 5, та сама яка підтверждує рідство між апплікантом і резидентом). Це просто підпис в присутності юриста, чи потрібно також підтверджувати рідство? Якщо друге – чи приймаються канадськими юристами документи апостильовані українським юристом? Дякую!
-
Коли натискаєте кнопку «submit application”. Це і є подача аплікації. Ви аплікацію вже подали, її розглядають.
-
Тобто подалися і чекаємо на біометрію
-
Ми зараз у процесі подачі аплікації.
-
В людини якій я відповіла вже є АОР. Це перше. Друге - етап подачі не триває до АОР. Він закінчується на етапі сабміт. Давайте будьмо продуктивними і не чіплятись до слів коли в цьому нульова потреба, дякую
-
Нотаріус чи уповноважена особа не засвідчує ваше рідство. Ця особа засвідчує виключно підпис ПР/громадянина. Перевіряє ID і підписуєте на місці. Рідство далі ви доводите іншими документами (довідки про народження/шлюб) і їх переклади. Але це опціонально. Можливо дозапросять, можливо ні. Консультанти радять прикріпляти.
-
Ця проблема трапилась недавно? Можливо тому мені не приходить досі плртал 2? Хтосьттелефонував стосовно цього?
-
Насправді аплікацію починають розглядати відтоді як ви отримуєте AOR
-
Яка у вас пошта?
-
дякую вам величезне!
-
Підкажіть, будь-ласка, дату подачі заявки
-
Я на неї попала в червні Бо ІРСС блокував мої лист з п1 з gmail
-
У меня биометрия в такое же день сдана и 29 апреля запросили доп доки ,с этого момента полная тишина
-
Gmail
-
В червні ця проблема вже була
-
Добрий день, а у вас яка пошта? Бо у мене gmail, і я почала хвилюватись))((
12 Jan 2024, 17:45
233845/449417
22 minutes ago