PR CUAET
-
Друзі, підкажіть будь ласка, що означає "Declaration of canadian official" (Form 0191 E, section 5, та сама яка підтверждує рідство між апплікантом і резидентом). Це просто підпис в присутності юриста, чи потрібно також підтверджувати рідство? Якщо друге – чи приймаються канадськими юристами документи апостильовані українським юристом? Дякую!
-
Коли натискаєте кнопку «submit application”. Це і є подача аплікації. Ви аплікацію вже подали, її розглядають.
-
Тобто подалися і чекаємо на біометрію
-
Ми зараз у процесі подачі аплікації.
-
В людини якій я відповіла вже є АОР. Це перше. Друге - етап подачі не триває до АОР. Він закінчується на етапі сабміт. Давайте будьмо продуктивними і не чіплятись до слів коли в цьому нульова потреба, дякую
-
Нотаріус чи уповноважена особа не засвідчує ваше рідство. Ця особа засвідчує виключно підпис ПР/громадянина. Перевіряє ID і підписуєте на місці. Рідство далі ви доводите іншими документами (довідки про народження/шлюб) і їх переклади. Але це опціонально. Можливо дозапросять, можливо ні. Консультанти радять прикріпляти.
-
Ця проблема трапилась недавно? Можливо тому мені не приходить досі плртал 2? Хтосьттелефонував стосовно цього?
-
Насправді аплікацію починають розглядати відтоді як ви отримуєте AOR
-
Яка у вас пошта?
-
дякую вам величезне!
-
Підкажіть, будь-ласка, дату подачі заявки
-
Я на неї попала в червні Бо ІРСС блокував мої лист з п1 з gmail
-
У меня биометрия в такое же день сдана и 29 апреля запросили доп доки ,с этого момента полная тишина
-
Gmail
-
В червні ця проблема вже була
-
Добрий день, а у вас яка пошта? Бо у мене gmail, і я почала хвилюватись))((
-
Кто ще не отримав FD ,але беграунд чек Not applicable у другий раз
-
Тобто, якщо портал 1 отримано мною 2 серпня, то, можливо, це мене не стосується? Чи можливо, що вони виправили налаштування?
-
Так
-
Скрипт. Мені так само відповідали
12 Jan 2024, 17:45
233849/449417
22 minutes ago