PR CUAET
-
Так Все дійшло
-
Лайфхак може комусь треба: В 2022 перший раз робили такси через бухгалтера Вона традиційно все зробила через одне місце і вказала неправильний world income 2022 Відповідно нам майже жодних бенефітів в поверненні 2022 не надали Цього року я самостійно подавалась на ССВ і надала правдиву інфо по world income 2022 CRA попросила докази, я надала переведені пейстаби (переклад & переведені в кад по обміну на той період часу). CRA прийняло інформацію і перерахувало всі бенефіти, що моя родина мала отримати за 2022 рік І от вчора все все відправило: gst/ hst, OTB, carbon & додаткові Якщо цікаво і в вас схожа ситуація- не лініться, можете повернути пару тисяч кад😉
-
В мене зараз якраз моя CCB висить, запросили документи відправила і нічого неоновлюється. Вчора дзвонила сказали що оновлять, Але сказали якщо неоновиться сьогодні то знову дзвонити і от вишу на лінії 45хв😕
-
Вони просять документи щоб довести світовий інкам Я додала те саме що використовувала для ПР
-
Дуже дурне питання Якщо наприклад отримати моргедж під 5% на 5 років і нехай буде платіж в 2200 щомісяця, то по закінченню 5річного терміну допустим ви підписали новий 5 річний термін знову ж таки на 5% То знову буде 2200 платіж щомісяця, чи то вже буде менше?
-
Доброго дня хтось має контакти хорошого імміграційного адвоката, не консультанта , а саме адвоката
-
В мене була не зовсім вірна адреса. Тому лист повернули. А зараз я не знаю, що робити
-
Можна просто додати документи а не дзвонити