PR CUAET
-
В мене перша висить з серпня 2023, бо я народила і одразу автоматом було подано. Але в мене ще не було 18 місяців резиденства в Канаді Коли в березні 2024 подавала такси подала заявку знов. Зробили дозапит, опрацювали. Вже в кінці травня мене затвердили. З липня почались виплати (надіслали за всі ті місяці, які були після 18го місяця мого резиденства в Канаді 1 платежем)
-
Доброго дня! ділюся апдейтом: 14.11.2023 - подача (Альберта) 15.01.2024 - AOR + biometric invitation 13.08.2024 - Eligibility
-
То клас) але як ж вони довго то опрацьовують) бачу багато хто писав - запитував і виходить +-3 місяці потрібно чекати на затвердження
-
Хто тут є одинока мати. Як ви доводили офіцеру свій статус? Додала свідоцтво, Витяг з держ реєстру, Витяг з закону, але.... просить сходити до нотаріуса і записати і завірити з моїх слів, що дитина немає батька і я єдиний опікун. Хто таке робив?
-
Підскажіть буд ласка у формі 0008 вказується основний аплікант жінка , dependant чоловік accompanying, чи треба вказувати дочку 26 років, якa заміжня як nonaccompanying, щоб в майбутньому як її мати захоче спонсорувати її до Канади не виникло проблем з тим?
-
Ну В мене 1.5 місяця вийшло
-
Я писала депутатові. Отримали відповідь, що наша аплікація на кріміналіті чек, все інше (включаючи еліджибіліті) навіть не починали.
-
Спасибо большое 🙏
-
Угу. В мене АОР 1 грудня, 13 грудня зарахована біометрія. 🤝
-
Дякую, так це було приємною несподіванкою. Успіхів і терпіння усім нам 🙏
-
TR to PR?
-
Прочитала щойно що з березня з українців зняли приоритетність в розгляді за гуманітарною програмою. Тепер чекаємо як всі біля 20 міс. Не знаю чи правда бо це є просто коментар