PR CUAET
-
Мне этот же офис прислал вчера запрос на новую форму.Подача тоже 14.11.2023
-
Доброго дня, чи зна хтось як знайти лист пояснення про видачу WP для українців? Проблема в тому що WP я отримала у BC, а працюю в SK і при подачі роботодавцем документів для отримання номінації на PR, імграційний консультант наполегливо рекомендує змінити wp на новий, та це супер довго.
-
Якщо wp закінчиться і прийде відмова на продовження, то є 90 днів щоб залишити країні або подати на новий статус?
-
Дякую. А офіс Сідней як завжди…..
-
Це все індивідуально прораховується з банком, десь дають опції виплачувати швидше, в тому числі бі-віклі, десь не дають. Я розписала просто механізм чому в бі-віклі може бути вигідніше. Але залежить від контракту з банком.
-
Так, наразі ще їх очікуємо. Мають бути наступного тижня.
-
Я ще влітку брала 2 консультанціі і обидва консультанти мене відмовили. Здоровʼя їм міцного
-
У нас 9.11 и ничего
-
Боже в мене подача 15.11 , буду молитися тепер 🙏😄
-
Ми всі тут такі))
-
А ви замовляли ноутси?
-
Шкодую що не подалась раніше. Але що вже тепер
-
До березня по всіх (або майже по всіх) програмах для українців був пріоритет. Зараз вже нема.
-
1 і 3 вівторок місяця. Ніби наступний вівторок 20 серпня. Але бачу заходити треба частіше
-
А Едмонтон в наступний вівторок будуть слоти?
-
Я до сих пір чекаю за 23 рік.....
-
Коли я писала щось подібне своєму імміграційному консультанту, вона відразу просила офіційне джерело, звідки пішла ця інформація. І звичайно це були просто коментарі в групах. Після цього мені стало трішки спокійніше читати подібні речі. Віримо тільки офіційним джерелам✊🏻
-
Я выше писала.Досылала изменения к форме,которую заполняла при подаче.Они меня попросили полностью прислать новую форму,уже с этрй информацией.
-
Якби я подалась тоді то принаймні знала б що мені робити. А тепер мій перміт закінчиться скоріше ніж я отримаю відповідь
-
Добрий день, будь ласка, допоможіть с наступними питаннями. Дітям продовжили паспорти, на їх основі можна подавати на study permit? І що краще робити study permit чи visitor record, при умові, що виїзд з Канади не планується.
12 Jan 2024, 17:45
234080/453233
3 minutes ago