PR CUAET
-
Хтось подавав дітей на продовження візитор рекордів по нових паспортах? Чи продовжили до закінчення вашого ворк перміту чи дали на довший термін?
-
А в консульствах там реально є люди на ці всі зайняті слоти?
-
А на сайті Торонто - тиша. Здогадайтеся самі, коли будуть слоти.
-
Хотілось би якихось новин від них, щоб планувати життя. Бо це голодні ігри🙈
-
Вони люблять грати лотерею з людьми
-
Ми самі вирішили ,вже як традиція по вівторках 😅
-
Навесні ще.
-
Сьогодні ж другий вівторок , серпня Чи може це буде так вже зі слідуючого місяця Не знаю
-
Майже неможливо отримати слот у черзі очікування, Ви його отримаєте лише у випадку, якщо хтось відмовиться, але гарантовано, що слот прийде саме Вам.
-
Так довго, тому що мало працівників?
-
Я так само, нічого не приходило. Теж обурена, як так
-
У нас с собой были от машины. Это в Торонто.
-
Вам дали новый work permit?
-
Зрозуміло, дякую. Як взагалі співбесіда проходила? Не було напрягу якогось?
-
Еміграційний консультант говорив ,що по українській програмі розгляд буде тривати рік -півтора .Це його думка.
-
Точно там на фото 5 числа виклали..
-
Нет, не было. Напротив парковка, там в машине все оставляли. Говорили, что в близлежащих кафе типа Тимхортонса берут на хранение.
-
Можно выиграть, а можно и проиграть. Проще же что-то сделать если у вас статус пребывания будет действующий, чем если он уже закончится. Мой ворк пермит, например, истекает в декабре 2025г. и я его уже продлила. И многие так сделали, подав заявку до 31 марта. Потому как нет ясности что будет дальше и можно ли будет продлить ворк пермит.
-
по Оттаві слоти булі минолого тижня
-
певне, з початком війни ніяких змін не зробили для обслуговування людей, як працювали так і працюють
12 Jan 2024, 17:45
234329/452251
about a minute ago