PR CUAET
-
Люди по 8-9 міс чекають на аор, тому я не вірю в рік-півтора, хоч як би я цього не хотіла
-
Так то було типу , як попередження що будуть 6го слоти. І написали що потім кожного 2го вівторка, ну ось я сподівалась що це буде одразу в цей місяць .Даремно ахаха
-
Да, очень многим дали из тех кто подавался до 31 марта.
-
6го
-
Мої друзі з середини січня чекали до минулого тижня.
-
Є питання, якщо я зроблю новий паспорт і подам на продовження вп( чи впливає те що дружина уже отримала продовження?)
-
Мы жене ждём вп с 1 февраля, так, для инфо.. написал им вчера в кризисную форму очередной раз
-
Торонто теж ні. З 18:00 до 18:23 точно нічого не було
-
Люди добрі що ніхто не подавав і не сплачував дитячі VR? Чи всі безкоштовно ?
-
Оттава. Ні.
-
Судя по сообщениям в этом чате подали немало заявок, но результатов массово пока нет. Поэтому сложно сказать каковы шансы.
-
Ні ,я і по Оттаві і по Торонто дивилася не було
-
Сьогодні хтось слоти бачив??
-
Ні не подавалась(( багато хто після 31 березня подавались? Думаєте є шанси?
-
Читала тільки про один випадок отримання слота із черги(
-
Добрый день. Только села за компьютер сделать заявку на VR на продленный паспорт ребенка. До оплаты еще не дошла.
-
Доречі гарне питання) катнутись в Європу щоб податись на паспорт і забрати його в Канаді мені тоже це інтересно)
-
Доброго вечора скажіть будь ласка я правильно зрозуміла які документи треба брати з собою для оформлення паспорта дитині. Заява, паспорти, свідоцтво про народження, ворк і візітор , і питання з оплатою якщо все вірно 53 Дол.
-
шановнi, чи е якийсь графiк дипломатичнои пошти? знаю що чекати десь 2 мic, але треба знати точний час..
-
Підкажіть будь ласка, якщо оформити новий біометричний паспорт в Документі в Європі - чи можно його якось отримати в Канаді в консульстві, щоб два рази не летіти?
12 Jan 2024, 17:45
234372/431453
3 minutes ago