PR CUAET
-
Вы не подскажете сколько конкретно компания платит?
-
Згодна, мабуть так і є
-
Бажано мати оригінал, бо його потім можуть затребувати
-
Мито компанія має заплатити, а з оплатою адвоката як повезе, може компанія а можете і ви, якщо вони не схочуть
-
Доброго вечера, может кто-то подсказать, если я делаю LMIA в компании в которой уже работаю год, я плачу за весь сервис своему outside lawyer(к которому компания меня сама и направляет), платит ли компания со своей стороны что-либо государству?
-
Лише контактна інформація (адреса, телефон, мейл), за якими офіцер зможе зв’язатись з людиною та запитати підтвердження
-
Мабуть так, бо іншого висновку нема
-
Ну що ж, чекаємо. Сподіваюся, це просто тому, що у кожного офіцера різний обсяг роботи і різна швидкість обробки. Все буде добре.
-
А я все оплатила, але все одно поки що нічого
-
Якщо підходить онлайн звертайтеся до Олени: [email protected]
-
Якщо підходить онлайн звертайтеся до Олени: [email protected]
-
Да, ми готували документи, робили також як по спонсорській програмі, та воно совпало
-
Також цікаво
-
Якщо Французька досить висока то впринципі є шанси проскочити по вибірках для Франкофонів. (але вік федерально ріже дуже сильно) Або якщо НОК відповідний по вибірках франкофонів ОІНП Детальніше це можна обговорити на консультації: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Теоретично це так. Але подавати на папері можна тільки у вузько визначених випадках. Тому і черга там мала. Вже більше року в загальних випадках подача виключно онлайн Проте я чув що люди подавали, і їх всеодно брали в роботу, але це на розсуд того хто ті документи візьме в руки